Lifestyle news

Διπλή κουμπαριά για τη δημοφιλή τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου.

Η Έλενα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου βρέθηκε στα μέρη μας και συγκεκριμένα στη Βατσουνιά Καρδίτσας όπου ήταν κουμπάρα στο γάμο φιλικού της ζευγαριού. Ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά για την ίδια καθώς πέρα από το τιμητικό γεγονός να παντρέψει τον Πέτρο και την Θεοδοσία βρέθηκε στην ιδιαίτερή της πατρίδα και πολύ κοντά σε οικεία πρόσωπα. Φυσικά μετά το μυστήριο ακολούθησε το καθιερωμένο γλέντι σε κτήμα της περιοχής με το χορό και το τραγούδι να κρατά ως το πρωί και την ίδια να …ξεδιπλώνει και τις χορευτικές τις ικανότητες!!!

Η συνέχεια δόθηκε με το δεύτερο χορό του Ησαΐα στο Μανταμάδο της Λέσβου το απόγευμα της Δευτέρας όπου πάντρεψε το δεύτερο ζευγάρι, το Χρήστο και την Φιλιώ. Και εκεί έγινε δεκτή με αισθήματα αγάπης από τους καλεσμένους και η ίδια ανταπέδωσε με το γλυκύτατο χαμόγελό της. Η ίδια έχει αναφερθεί σε ανύποπτο χρόνο στο παρελθόν για τη στενή πνευματική της σχέση με τη Μονή του Αρχαγγέλου Ταξιάρχη Μιχαήλ Μανταμάδου όπου και τελέστηκε το μυστήριο για το πόσο την έχει βοηθήσει.

Εμείς δεν έχουμε παρά να δώσουμε τις θερμές ευχές μας για «βίον ανθόσπαρτον» στα δύο ζευγάρια και να αποδώσουμε το «άξια» στην κουμπάρα!!!

 

http://www.karditsalive.net/karditsa/

Back to top button
Close
Close