Γάμος - Βάπτιση

7 Λόγοι για να χορογραφήσετε τον πρώτο χορό του γάμου

 

Πρόκειται να ξεκινήσετε μια υπέροχη ζωή ως παντρεμένο ζευγάρι. Πολλές όμορφες εμπειρίες σας περιμένουν. Πρόκειται να διοργανώσετε μια υπέροχη βραδιά αφιερωμένη σε σας και στην όμορφη σχέση σας! Πολλοί από εσάς, σκέφτεστε πως αξίζει να ΄δώσετε  σημασία στον πρώτο χορό του γάμου. Κάποιοι από εσάς το κάνετε πραγματικότητα και κάνετε μαθήματα χορού και κάποιοι άλλοι αποφασίζετε να μην ενδώσετε σ’ αυτό το ρίσκο είτε γιατί ένας από τους δύο ή και οι δύο νιώθετε άγχωμένοι στην ιδέα της κίνησης του σώματος ή  ότι δεν είναι μια επάξια επένδυση.

Παρακάτω θα βρείτε λόγους που θα σας κάνουν να σκεφτείτε θετικά το θέμα της χορογραφίας του πρώτου χορού.

  1. Φέρνει το ζευγάρι ακόμα πιο κοντά.

Είναι επιβεβαιωμένο πως οι προετοιμασίες του γάμου δημιουργούν ένταση, ο ελεύθερος χρόνος μειώνεται και οι υποχρεώσεις πέφτουν βροχή. Έτσι η ώρα της εκμάθησης της χορογραφίας είναι η ώρα που βρίσκεστε και την αφιερώνετε πραγματικά για εσάς. Κάτι σαν ραντεβού ενδιάμεσα των υποχρεώσεων.

 

  1. Αγαπημένο τραγούδι-αγαπημένος χορός!

Φανταστείτε το αγαπημένο σας τραγούδι να γίνεται χορογραφία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας!

  1. Αυτοπεποίθηση

Μετά από τις πρόβες αποκτάτε αυτοπεποίθηση και δεν έχετε πλέον το άγχος πως θα φανεί ο χορός στους καλεσμένους! Επιπλέον σας δίνει το πλεονέκτημα να λειτουργείτε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση καθ όλη τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης/ πάρτι!

4.Κρατιέστε σε φόρμα

Καθώς ο χορός αποτελεί μορφή άσκησης, κατά τη διάρκεια των προβών διατηρείστε σε φόρμα!

 

  1. Διαχρονικότητα

 

Το αποτέλεσμα των μαθημάτων δεν είναι παροδικό. Μαθαίνετε κάτι που θα θυμάστε μια ζωή. Μπαίνετε στη μαγεία του χορού και το αίσθημα δεν είναι παρά μόνο ευχάριστο!

 

  1. έχετε τις πιο ωραίες φωτογραφίες

Φυσικά και θα έχετε τις πιο ωραίες φωτογραφίες! Εφόσον έχετε απευθυνθεί σε επαγγελματία χορογράφο, σίγουρα θα έχετε στη χορογραφία σας κινήσεις που αποτυπώνονται ως μαγικές αλλά και ιδιαίτερες φωτογραφίες.

Στην TDA (Ακαδημία Χορού Τρικάλων), μπορείτε να δημιουργήσετε το χορό των ονείρων σας! Επιλέξτε Tango waltz, αλλά και mambo rock n roll rumba ή οποιοδήποτε στιλ είναι στις προτιμήσεις σας και βιώστε μια μαγική εμπειρία χορεύοντας μια χορογραφία που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα σας!. Επίσης μπορείτε να σκηνοθετήσετε εντυπωσιακή είσοδο στο χώρο της δεξίωσης ή να δημιουργήσετε χορογραφίες ομαδικές με τους φίλους σας. Τέλος η TDA σας παρέχει χορευτές για mini show κατά τη διάρκεια της δεξίωσής σας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε ως εξής:

mail: trikaladanceacademy@gmail.com

facebook: Ακαδημία Χορού Τρικάλων

Instagramm : trikala_dance_academy

Διαβάστε επίσης...

Back to top button
Close