Eντυπωσιακή μοτοπορεία στους δρόμους της Λάρισας από τον Σ. Ανεξάρτητων Διανομέων Λάρισας

Αποχή από την εργασία τους και εντυπωσιακή μοτοπορεία στους δρόμους της Λάρισας πραγματοποιούν αυτή την ώρα, τα μέλη του υπό ίδρυση Συλλόγου Ανεξάρτητων Διανομέων Λάρισας, προκειμένου να αναδείξουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην εργασία τους. Ο κλάδος στη Λάρισα απασχολεί πάνω από 600 άτομα και ζητούν από τις πλταφόρμες ξεκάθαρους όρους απασχόλησης
Η συνάντησή τους γίνεται στην Κεντρική πλατεία Λάρισας και, με άδεια της Τροχαίας, πραγματοποιείται μοτοπορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν: «Οι διανομείς της Λάρισας προχωρούμε σε αποχή από όλες τις πλατφόρμες (efood, Wolt, Box κ.ά.), διεκδικώντας δίκαιους, σταθερούς και διαφανείς όρους συνεργασίας.

Η απόφαση πάρθηκε ύστερα από μαζική συμμετοχή στη διαδικτυακή ψηφοφορία των συναδέλφων — ένδειξη ότι οι διανομείς της Λάρισας διεκδικούν ενότητα, αξιοπρέπεια και λόγο στις αποφάσεις που τους αφορούν. Παράλληλα, εκφράζουμε τη στήριξή μας στους συναδέλφους διανομείς της Θεσσαλονίκης, που δίνουν τον ίδιο αγώνα για δικαιοσύνη, διαφάνεια και αξιοπρέπεια.










