Fashion

Τα πιο μοντέρνα χρώματα νυχιών αυτής της σεζόν  είναι φωτεινά, χαρούμενα και δυνατά

Τι συνδυάζεται τέλεια με βασικά προϊόντα για ζεστό καιρό, όπως χωνάκια παγωτού δίπλα στην πισίνα ή κοκτέιλ στον τελευταίο όροφο; Ένα καλοκαιρινό μανικιούρ φυσικά. Τα πιο μοντέρνα χρώματα νυχιών αυτής της σεζόν  είναι φωτεινά, χαρούμενα και δυνατά.

«Αυτό το καλοκαίρι, προβλέπω ότι τα χρώματα και τα σχέδια νυχιών θα κλίνουν προς τολμηρές, ζωντανές αποχρώσεις και δημιουργικά, αφηρημένα μοτίβα», λέει  ο Jin Soon Choi , ένας καλλιτέχνης νυχιών πασαρέλας με μια  ομώνυμη μάρκα περιποίησης νυχιών και μια αλυσίδα κομμωτηρίων νυχιών στη Νέα Υόρκη. Πόλη. «Το μόνο που έχει να κάνει είναι να αγκαλιάσεις τα ζωηρά χρώματα και τα απλά, μοντέρνα σχέδια που είναι διασκεδαστικά και εύκολα στην επίτευξη, καθιστώντας τα τέλεια για τη ζωντανή και ξέγνοιαστη καλοκαιρινή σεζόν».

Θυμίζοντας ένα ηλιοβασίλεμα που λιώνει στον ουρανό, οι καλοκαιρινές επιλογές του Choi αποτελούνται από χαρούμενα κίτρινα, κοκκινωπό-πορτοκαλί και φούξια. Η Tara Haye, μια ανεξάρτητη καλλιτέχνης νυχιών με έδρα τη Νέα Υόρκη, η οποία έχει συνεργαστεί με επωνυμίες όπως η Rodarte και η Tiffany Brown , συμφωνεί ότι τα φωτεινά χρώματα – συμπεριλαμβανομένων των μοντέρνων φινιρισμάτων από ζελέ – θα είναι σε πολλούς πίνακες διάθεσης για μανικιούρ αυτό το καλοκαίρι.

Αλλά δεν είναι όλα τα γειτονικά νύχια με νέον – οι πιο λεπτές αποχρώσεις και τα καθαρά φινιρίσματα έχουν επίσης μια στιγμή. Η καλλιτέχνης νυχιών Dawn Sterling , με έδρα τη Νέα Υόρκη, προβλέπει μια αύξηση στα καθαρά λευκά, τα κοκκινιστά ροζ και τα παστέλ, τα οποία περιγράφει ως «κομψά, όμορφα, ανεβασμένα και απαλά».

Συνεχίστε να κάνετε κύλιση για να δείτε όλες τις εγκεκριμένες από τους ειδικούς τάσεις στο χρώμα των νυχιών που πρόκειται να είναι παντού αυτή τη σεζόν, καθώς και τα βερνίκια που προτείνουν για να τα δοκιμάσετε μόνοι σας.

ΖΕΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΚΟΚΚΙΝΟ

καλοκαίρι-χρώματα-νυχιών-2024-καυτό-πορτοκαλί-κόκκινο

Φωτογραφία: Launchmetrics Spotlight

Σε ένα αδιαφανές φινίρισμα, τα καυτά πορτοκαλοκόκκινα νύχια είναι μια εντυπωσιακή έμφαση σε κάθε σύνολο, αλλά ένα ημιδιαφανές φινίρισμα μιμείται την ειδικά καλοκαιρινή απόχρωση ενός αναζωογονητικού Aperol spritz. «Αυτό το τολμηρό και ενεργητικό χρώμα, ειδικά σε ημιδιαφανές φινίρισμα, είναι τέλειο για το καλοκαίρι», λέει η Choi. «Είναι μια ξεχωριστή απόχρωση που μπορεί να συμπληρώσει τόσο casual όσο και επίσημες εμφανίσεις».

SHEER ROSE

καλοκαίρι-νύχια-χρώμα-τράσεις-διαφανές-ροζ-τζινσούν

Φωτογραφία: Ευγενική προσφορά του @jinsoon

«Μια λεπτή και εκλεπτυσμένη επιλογή, το διάφανο τριαντάφυλλο προσφέρει μια φυσική εμφάνιση με μια νότα χρώματος», λέει η Choi στο Fashionista. «Είναι τέλειο για όσους προτιμούν μια πιο διακριτική κομψότητα». Για όσους εξακολουθούν να αναζητούν αυτήν την ιδανική ισορροπία ανάμεσα σε μια ροζ απόχρωση και το διαφανές φινίρισμα, η Sterling αποκαλύπτει το χάλι της για την επίτευξη της εμφάνισης κάθε φορά: “Συνιστώ να δημιουργήσετε καθαρά χρώματα χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας [αδιαφανές βερνίκι]. Μπορείτε να προσθέσετε καθαρό σε οποιοδήποτε χρώμα για να δημιουργήσετε την τέλεια καθαρή απόχρωση».

ΦΟΥΞΙΑ

καλοκαίρι-χρώματα-νυχιών-2024-φούξια

Φωτογραφία: Launchmetrics Spotlight

«Το λαμπερό φούξια θα είναι το αγαπημένο για όσους θέλουν ένα ποπ χρώμα», λέει η Choi. «Είναι παιχνιδιάρικο και σικ, καθιστώντας το ιδανικό για καλοκαιρινές γιορτές». Η ζωντανή απόχρωση που επιστρέφει στη φρενίτιδα Barbiecore του περασμένου καλοκαιριού είναι επίσης εγκεκριμένη από την πασαρέλα, καθώς ο Choi σημειώνει ότι το Jin Soon Flirt εμφανίστηκε στον διάδρομο Helmut Lang Άνοιξη 2024.

YELLOW

καλοκαίρι-χρώματα-νυχιών-2024-κίτρινο

Φωτογραφία: Launchmetrics Spotlight

Είτε πρόκειται για ένα απολαυστικό λεμόνι είτε για ένα απαλό κίτρινο βούτυρο, ο Haye σημειώνει ότι η απόχρωση του ήλιου είναι προορισμένη να είναι μια δημοφιλής επιλογή αυτή τη σεζόν. Η Choi προσθέτει: «Από τα παστέλ κίτρινα έως τις πιο ζωντανές αποχρώσεις, αυτό το χρώμα φέρνει μια χαρούμενη ατμόσφαιρα σε κάθε ντύσιμο».

ΠΑΣΤΕΛ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΠΙΣΙΝΑ

καλοκαίρι-χρώματα-νυχιών-2024-παστέλ

Φωτογραφία: Launchmetrics Spotlight

Τα πράσινα μέντα, τα baby blues και οι λεβάντες είναι από παλιά αγαπημένα μανικιούρ για το καλοκαίρι και οι χαλαρές αποχρώσεις είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς για την ευελιξία τους. Καθώς προετοιμαζόμαστε για ηλιόλουστα πικνίκ και υπαίθριες συναυλίες, τα παστέλ νύχια βρίσκονται βολικά στην πρώτη γραμμή του μυαλού μας.

ΓΑΛΑΚΤΩΔΕΣ ΛΕΥΚΟ

καλοκαίρι-χρώματα-νυχιών-2024-γαλακτώδες-λευκό

Φωτογραφία: Launchmetrics Spotlight

Όχι, δεν μιλάμε για την αγαπημένη αγελάδα του Τζακ από το «Into The Woods». Αυτή η ελάχιστη απόχρωση του λευκού είναι μια απόκλιση από τις ζωντανές αποχρώσεις που αναμένονται από τα καλοκαιρινά manis, αλλά είναι εξίσου κομψό. Το λεπτό — και οικοδομήσιμο! — το πλύσιμο του (μη) χρώματος διατηρεί τα νύχια ελαφριά και φρέσκα, καθιστώντας τα ιδανική προσθήκη σε κάθε ντύσιμο. «Αυτή τη στιγμή, εμένα προσωπικά, έχω εμμονή με το καθαρό λευκό», λέει ο Sterling. «Τόσο καθαρό που το ανακατεύω με διαυγή για να αποκτήσω άλλο ένα στρώμα καθαρότητας».

Back to top button
Close
Close