Lifestyle news

Δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθούμε να γράφουμε για τη βασίλισσα Ράνια και το μοναδικό της στυλ.

Η βασίλισσα της Ιορδανίας έχει καταφέρει να δημιουργήσει το δικό της προσωπικό στυλ, αλλά ταυτόχρονα να εμπνέει εκατομμύρια γυναίκες, επιλέγοντας κομμάτια διαχρονικά, σε κλασσικές γραμμές.

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας επέλεξε να φορέσει φόρεμα από το αυστραλιανό fashion house Aje, που κυκλοφορεί και σε πουκαμίσα, και με τα δύο να είναι sold out.

Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες Malone Souliers γόβες και μπεζ τσάντα Elena Ghisellini, ενώ φορούσε μαύρα γυαλιά ηλίου Saint Laurent.

Η βασίλισσα Ράνια με Solace London μάξι φόρεμα με ενσωματωμένη κάπα σε υπέροχη imperial purple απόχρωση με περίτεχνη ζώνη στη μέση και Manolo Blahnik γόβες, για τον εορτασμό της 78ης Ημέρας Ανεξαρτησίας της Ιορδανίας, στις 25 Μαΐου, με το σύζυγό της, βασιλιά Αμπντουλάχ. Photo: Instagram/queenrania
Η βασίλισσα Ράνια με Solace London μάξι φόρεμα με ενσωματωμένη κάπα σε υπέροχη imperial purple απόχρωση με περίτεχνη ζώνη στη μέση και Manolo Blahnik γόβες, για τον εορτασμό της 78ης Ημέρας Ανεξαρτησίας της Ιορδανίας, στις 25 Μαΐου, με το σύζυγό της, βασιλιά Αμπντουλάχ. Photo: Instagram/queenrania

Στην τελευταία της εμφάνιση η βασίλισσα Ράνια επέλεξε ένα λευκό καλοκαιρινό φόρεμα που θα μπορούσαμε να δούμε φορεμένο σε κάθε γυναίκα, με οποιοδήποτε σωματότυπο.

Ένα fashion item που μπορεί να υπηρετήσει ποικίλες περιστάσεις, από μία royal εμφάνιση μέχρι μία απογευματινή βόλτα στις Κυκλάδες.

Το λευκό φόρεμα άλλωστε είναι πάντα το απόλυτο summer must have. Θηλυκό, αριστοκρατικό, κλασσικό αναδεικνύει το μαύρισμα μας.

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα midi μήκους με ζώνη στη μέση και ιδιαίτερα balloon μανίκια σε λευκό χρώμα από το αυστραλιανό fashion house Aje, που υπακούει στους κανόνες της βιωσιμότητας.

Το συγκεκριμένο κυκλοφορεί και σε πουκαμίσα, και με τα δύο να είναι sold out. Αν αναρωτιέστε για την τιμή δεν ξεπερνούσε τα 500 δολάρια, ενώ η πουκαμίσα κοστίζει 141 δολάρια.

Back to top button
Close
Close