Ειδήσεις

Παρουσία των Τρικαλινών Υπουργών, του Δημάρχου Τρικκαίων και πολλών στελεχών τα εγκαίνια το τμήματος Λαμία-Ξυνιάδα- Καλαμπάκα

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη εγκαινιάστηκαν τα δύο τμήματα του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε-65 που παραδίδονται σήμερα. Πρόκειται για τα τμήματα Λαμία – Ξυνιάδα και Τρίκαλα Καλαμπάκα. Ο πρωθυπουργός από την ομιλία του στην εκδήλωση  των εγκαινίων, που έγινε στη σήραγγα της Όθρυος στο ύψος του χωριού  Στύρφακα, αναφέρθηκε στην πορεία του έργου μέχρι σήμερα αλλά και στη σημασία του στη μείωση του χρόνου των μετακινήσεων και στον περιορισμό των ατυχημάτων.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, “πρόκειται για ένα έργο που πέρασε από 40 κύματα” καθώς δοκιμάστηκε αρκετά κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Στη συνέχεια, με αφορμή την αναφορά του στα ευρωπαϊκά κονδύλια που χρησιμοποιήθηκαν για την υλοποίηση του έργου, έστειλε μήνυμα για τις ευρωεκλογές τονίζοντας ότι “η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που έβαλε και κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη και αγωνίζεται για τα συμφέροντα της χώρας”.

Ο πρωθυπουργός έκανε αναφορά και στα υπόλοιπα έργα που υλοποιούνται αυτή την περίοδο όπως πχ. ο δρόμος Λαμία Καρπενήσι.Το έργο εγκαινίασαν επίσης ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Νίκος Ταχιάος και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ , Γιώργος Περιστέρης.

Παρουσία των δυο Τρικαλινών Υπουργών κ.Δ. Παπαστεργίου και κ. Κώστα Σκρέκα, του Βουλευτή Θ.Λιούτα, της Βουλευτή Κ.Παπακώστα, του Δημάρχου Τρικκαίων & Προέδρου της ΠΕΔ  κ.Ν.Σακκά και πολλών τρικαλινών Αντιδημάρχων και στελεχών της ΔΕΕΠ Τρικάλων. 

Ο Πρωθυπουργός αμέσως μετά την εκδήλωση μετέβη στον Κόμβο Καλαμπάκα,και περιφερειακά θα πάει στο Μουζάκι  Καρδίτσας.

Back to top button
Close
Close