Idees Sports

Επεισόδια στο Πανθεσσαλικό στον αγώνα Βόλος- Ολυμπιακός

Η αναμέτρηση Βόλος – Ολυμπιακός στιγματίστηκε από επεισόδια στο Πανθεσσαλικό μεταξύ των οπαδών των Πειραιωτών και της αστυνομίας. Για “εγκλήματα της ΕΛ.ΑΣ” κάνουν λόγο οι Πειραιώτες.Μία από τις πιο μελανές σελίδες της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου γράφτηκε το απόγευμα της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Εκεί όπου Βόλος και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν τελικά ισόπαλοι με 2-2 σε έναν αγώνα, που σημαδεύτηκε από τις αποφάσεις ενός διαιτητή που κατάφερε με την… βοήθεια του VAR να τον τινάξει στον αέρα και της ανεξήγητης απόφασης της αστυνομίας να χρησιμοποιήσει χημικά εντός του σταδίου.Super League: Στον Βόλο δάκρυσε το ελληνικό ποδόσφαιρο με τα διαιτητικά λάθη και τα χημικά της αστυνομίας

Το παιχνίδι Βόλος – Ολυμπιακός διακόπηκε για 55 λεπτά στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από επεισόδια μεταξύ των οπαδών των φιλοξενούμενων και της αστυνομίας.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να είναι εξοργισμένη τόσο από τις ενέργειες της αστυνομίας όσο και από τη διαιτησία του αγώνα.Αντέδρασαν οι οπαδοί των ερυθρόλευκων στο Πανθεσσαλικό: «Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός - Όποιος δεν μπορεί…»

Σε βίντεο που κυκλοφορεί, φαίνεται η στιγμή που αστυνομικός πετάει ένα δακρυγόνο προς την κερκίδα, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να αναφέρει πως ήταν χειροβομβίδα κρότου-λάμψης και να κάνει λόγο για «εγκλήματα της ΕΛ.ΑΣ.»

Έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο ματς με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό». Οι περισσότεροι από 6 χιλ. φίλοι των «ερυθρόλευκων» βλέποντας για ακόμη μια φορά την ομάδα τους να έχει κάκιστη εικόνα, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά πάντων.

«Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός, όποιος δεν μπορεί να πάει να γαμ@@…», φώναζαν για μεγάλο διάστημα οι οπαδοί των Πειραιωτών.

Αμέσως μετά, άρχισαν να τραγουδούν τον ύμνο της αγαπημένης τους ομάδας, θέλοντας να στείλουν μήνυμα πως ο σύλλογος είναι πάνω από κάθε πρόσωπο.

Αντέδρασαν οι οπαδοί των ερυθρόλευκων στο Πανθεσσαλικό: «Αυτό δεν είναι Ολυμπιακός - Όποιος δεν μπορεί…»

Η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων μέσα και έξω από το Πανθεσσαλικό, γεγονός που κατήγγειλε και ο δήμαρχος Βόλου και ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας, Αχιλλέας Μπέος.

 

Τα τρία πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστηρίζει πως σε τρεις περιπτώσεις δεν τους καταλογίστηκε πέναλτι. Οι Πειραιώτες φωνάζουν και για τα δύο γκολ που πέτυχαν και ακυρώθηκαν.

Συγκεκριμένα, επισημαίνουν τις εξής φάσεις για πέναλτι:

«22’: Σπρώξιμο από αμυνόμενο ποδοσφαιριστή του Βόλου εντός περιοχής εναντίον παίκτη του Ολυμπιακού χωρίς καμία πρόθεση να παίξει την μπάλα με μοναδικό σκοπό να γκρεμίσει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ο οποίος έχει έλεγχο και κατοχή της μπάλας. Δεν δόθηκε από τον ΔΙΑΙΤΗΤΗ και δεν εξετάστηκε καν απο το VAR».

Back to top button
Close
Close