Επιχειρείν

Εν αναμονή ανακοινώσεων για το Jumbo, θα ανοίξει ενόψη γιορτών;

Ο απολογισμός για το μέγεθος της καταστροφής που έφερε το πέρασμα του Daniel από την Θεσσαλία σοκάρει. Μαζί με τις πυρκαγιές του καλοκαιριού, κυρίως σε Ρόδο και Έβρο υπολογίζεται ότι αγγίζουν τα 4 δισ. ευρώ .

Πρόκειται για αστρονομικό ποσό εάν αναλογιστείτε τις δυνατότητες του ελληνικού προϋπολογισμού και το ΑΕΠ της χώρας.Το δυστύχημα, όπως λένε άνθρωποι της αγοράς είναι οι επιπτώσεις σε μεσοπρόθεσμο διάστημα.«Δεν μπορεί να δέχεται ένα τόσο ισχυρό πλήγμα», η ατμομηχανή της αγροτικής παραγωγής της χώρας και να μην υπάρξουν… παρενέργειες..Το ερώτημα είναι πόσα μπορεί να αντέξει η… τσέπη του καταναλωτή. Ανάμεσα στις επιχειρήσεις που επλήγησαν ήταν και το JUMBO του κ. Βακάκη, που για 2η φορά μετά τον Ιανό βρέθηκε σε δυσχερή θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αρχική σκέψη της εταιρείας ήταν να προχωρήσει σε ανακατασκευή του χώρου στο Αγναντερό, ώστε να καταφέρει το επόμενο διάστημα και κυρίως τα Χριστούγεννα να είναι έτοιμο για το καταναλωτικό κοινό. Προς το παρόν και συναισθανόμενοι  την αγωνία του προσωπικού στο προσκήνιο, δεν υπάρχει κάποιo πλάνο προς ανακοίνωση για λειτουργία του Jumbo έως το τέλος του χρόνου.

 

Back to top button
Close
Close