Τρίκαλα

“Σκέψου το, η ιστορία ενός Ημερολογίου” από τον Χρήστο Τούβε

 

Το βιβλίο  “Σκέψου το, η ιστορία ενός Ημερολογίου” από τον Χρήστο Τούβε, παρουσίασε με μοναδικό τρόπο η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρίνα Μπαλτά. Χαιρετισμό απηύθυνε η δημοτική σύμβουλος Παλαμά, Πρόεδρος του συλλόγου αυτισμού Δυτ. Θεσσαλίας Μπουραζάνη Μαλαματένια.

Ο συγγραφέας με τη γνώση που έχει από τις σπουδές του και τη γενικότερη εμπειρία του πάνω σε θέματα ζωής, ως life coach , πραγματεύεται ένα θέμα εξαιρετικά ευαίσθητο, αυτό της υιοθεσίας και των αντιδράσεων που μπορεί να έχει το υιοθετημένο παιδί, καθώς προσπαθεί να ενσωματωθεί στη νέα του οικογένεια. Η ευαισθησία της παιδικής ψυχής καταγράφεται μοναδικά στο βιβλίο, που αποτελεί πρόταση αγάπης για τον συνάνθρωπο, είπε καταλήγοντας.
Μαρίνα Μπαλτά, Τάκης Παζαίτης, Γιώργος Καταβούτας, Χρήστος Τούβε 

Στη συνέχεια η συντονίστρια κ.Μπαλτά παρουσίασε το πορτρέτο του συγγραφέα, δίνοντας την μέχρι τώρα πορεία του και συντόνισε την όλη εκδήλωση με ομιλήτριες την ψυχολόγο Μαρία Γαλάνη, την αστυνομικό-σύμβουλο ψυχικής υγείας, Καλλη Παπαδογιάννη, και η κοιν. λειτουργός Κατερίνα Παπαδημητροπούλου.

Αφορμή στάθηκε για τη γραφή του συγκεκριμένου βιβλίου το ερώτημα αν οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δυνατές μόνο αν βασίζονται σε δεσμούς αίματος. Κι εδώ προέκυψε για τον συγγραφέα το θέμα της υιοθεσίας και τα προβλήματα που την ακολουθούν, όταν το παιδί είναι στην εφηβεία και η προσωπικότητά του έχει διαμορφωθεί.

Back to top button
Close
Close