Τρίκαλα

Το ρεπορτάζ από την “εμβέλεια” του Μύλου των Ξωτικών, οι φωτό και οι δηλώσεις ως προορισμός

Δυνατό προμηνύεται το δεκαπενθήμερο των γιορτών όσον αφορά στην πληρότητα των χειμερινών προορισμών.

Mε υψηλή πληρότητα θα τρέξει για τα ξενοδοχεία η περίοδος των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς να αποτυπωθούν ακριβή νούμερα για τις κρατήσεις.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το βέβαιο είναι ότι η χριστουγεννιάτικη περίοδος για τους προορισμούς που έχουν θεματικά πάρκα, όπως η Δράμα και τα Τρίκαλα, θα κινηθούν με πολύ υψηλή πληρότητα. Αυτό επιβεβαιώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος κάνοντας λόγο για ένα πολύ δυνατό δεκαπενθήμερο.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Εαν σημειώσουμε τι καταγράψαμε ως Trikalaidees για την επισκεψιμότητα του Μύλου των Ξωτικών στα Τρικαλα από την περασμένη Παρασκευή η προσέλευση των επισκεπτών είναι θεαματική . Η πόλη κινείται σε ρυθμούς Μύλου και αυτό φαίνεται από τα μπουλούκια πεζών που γυρίζουν στους δρόμους των Τρικάλων έχοντας ναι μεν ως βασικό προορισμό τον Μύλο αλλά συνεχίζουν αμέσως μετά να επισκέπτονται τα κεντρικά σημεία της πόλης με τα σημαία ενδιαφέροντος και παράλληλα να γευματίζουν και να απολαμβάνουν γλυκά και Καφέ στα καταστήματα της οδού Ασκληπιού και στα μανάβικα .Παραθέτουμε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τον σημερινό μύλο το απόγευμα της Κυριακής λίγο πριν τις οκτώ με το φακό του TrikalaideesΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Back to top button
Close
Close