Τρίκαλα

Στον διοικητή Ασφαλείας οι ιθύνοντες του Συλλόγου Αεροσφαίρισης Τρικάλων

Την  πόρτα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, πέρασαν σήμερα, αντιπροσωπεία μελών, ενός συλλόγου που πέρα από το χόμπι έχει μια ουσιαστική προσφορά στην κοινωνία και μπορεί να συμβάλει με τον τρόπο του βοηθώντας τον πολίτη . Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Διοικητή Ασφαλείας Τρικάλων Γιώργο Λιόυρα ο οποίος θέλησε να γνωρίσει προσωπικά τους ανθρώπους που βρίσκονται στον Σύλλογο Αεροσφάρισης Τρικάλων με σκοπό την συνέργεια πάνω σε θέματα με διευρυμένο πεδίο δράσης . Μάλιστα από τους ιθύνοντες υπήρξε και η σχετική ανάρτηση για την επίσκεψη .

Σήμερα αντιπροσωπεία του συλλόγου μας βρέθηκε στο Τ.Α Τρικάλων μετά από πρόσκληση του Διοικητή της Ασφάλειας Κυρίου Λιούρα και είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε θέματα όπως οι δραστηριότητες του συλλόγου μας , τις κοινωνικές μας δράσεις με την αποστολή βοήθειας σε πυρόπληκτους και πλυμηροπαθεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και να συζητήσουμε για το μέλλον του αθλήματος στο τόπο μας αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο με την διενέργεια πανελλήνιων αγώνων και την εισροή αθλητικού τουρισμού στην Πόλη των Τρικάλων. Επίσης συζητήσαμε και τη συνεργασία σε όλους τους τομείς

Τον ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο που αφιέρωσε ώστε να μας ακούσει και να γνωρίσει το άθλημα μας το Airsoft το οποίο έχουμε φέρει στην πόλη μας από το 2009 με σοβαρότητα συνέπεια και υπευθυνότητα.

Back to top button
Close
Close