Beauty experts

Αρώματα με white musk

Το άρωμα είναι το προϊόν ομορφιάς που δεν παλιώνει ποτέ. Όποιο άρωμα και αν φοράτε ή αγοράσατε ως νέα προσθήκη στο boudoir σας δεν θα χάσει ποτέ την αξία του, δεν θα μπορέσει να αντικατασταθεί με κανένα άλλο, καθώς κάθε ένα είναι ξεχωριστό.

Ένα ποιοτικό άρωμα είναι σαγηνευτικό, αποκαλυπτικό και χαλαρωτικό. Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές, όμως είναι φοβερό το γεγονός ότι οι Γαλλίδες, στη δύσκολη περίοδο της καραντίνας, κλεισμένες στο σπίτι, φορούσαν το άρωμα τους και όπως αναφέρουν ήταν η χαλαρωτική στιγμή της ημέρας, η πινελιά που τους έφτιαχνε τη διάθεση.

Σε προσωπικό επίπεδο, κάθε φορά που ψεκάζω το άρωμα μου και πάντα είναι η τελευταία πινελιά, πριν φύγω από το σπίτι, ολοκληρώνω την εμφάνιση μου.

Όποιο άρωμα κι αν επιλέξω να ψεκάσω για την ημέρα, αντικατοπτρίζει τη διάθεσή μου, η οποία εξαρτάται από πολλά, ακόμα και από την εποχή.

Το Φθινόπωρο είναι η εποχή των αλλαγών, του νέου προγράμματος. Είναι μία εποχή που κρύβει μία νοσταλγία, μία όμορφη μελαγχολία.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αποτυπώνονται σε νότες γήινες, ξυλώδεις, μεθυστικές. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι κάθε Φθινόπωρο, διάσημοι οίκοι ομορφιάς λανσάρουν αρώματα που κινούνται σε πιο γήινες μυρωδιές.

Το πιο χαρακτηριστικό συστατικό είναι ο μόσχος, μια νότα που μπορεί να περιγραφεί ως γήινη, ξυλώδης και μεθυστική είναι δύσκολο να λείπει από τα fall αρώματα.

Στο κολάζ που ακολουθεί συγκεντρώσαμε μοναδικά αρώματα, με βασικό συστατικό το white musk. Ανακαλύψτε τα και αφεθτείτε στη νοσταλγία του Φθινοπώρου.

Back to top button
Close
Close