Beauty experts

Το ρετρό 60’s χτένισμα επιστρέφει για να κάνει το καλοκαίρι πιο ενδιαφέρον

Τα flipped ends (aka γυρισμένες άκρες) κάνει comeback κι έρχεται να αναβαθμίσει τα summer looks σου.

Όχι δεν γυρίσαμε στα 60’s! Η δεκαετία του 1960 ήρθε στο 2022 και αυτό είναι καλό όταν μιλάμε για τα flipped ends, το χτένισμα που επιλέγουν οι stars του Hollywood ολοένα και περισσότερο το τελευταίο διάστημα.

Τα flipped ends ήταν στα 60’s ένα από τα πιο hot hairstyles με διασημότητες, όπως η Jackie Kennedy και η Priscilla Presley, να το επιλέγουν ξανά και ξανά στις δημόσιες εμφανίσεις τους. Σήμερα το επιλέγουν οι σύγχρονες stars, όπως η Jennifer Lopez, η Zendaya, η Ariana Grande και η Cardi B.

Τι είναι τα flipped ends

Ας δούμε, όμως, τι ακριβώς είναι αυτό το χτένισμα! Flipped ends είναι τα πολύ ίσια μαλλιά, που στη ρίζα δεν έχουν όγκο αλλά είναι flat, τα οποία καταλήγουν με γυρισμένες τις άκρες προς τα έξω. Στην ουσία, οι άκρες είναι γυρισμένες με τέτοιον τρόπο που να δημιουργούν ένα C.

Το συγκεκριμένο χτένισμα μπορεί να γίνει τόσο σε μαλλιά αφημένα κάτω όσο και σε αλογοουρά ή half up (μισά μαλλιά πάνω-μισά μαλλιά κάτω). Επιπλέον, flipped ends μπορούν να γίνουν και με χωρίστρα στη μέση, αλλά και με έντονη χωρίστρα στο πλάι. Όποια εκδοχή του κι αν επιλέξεις, πάντως, ένα είναι το σίγουρο: θα δώσεις ένα retro αλλά φρέσκο & girly twist σε κάθε εμφάνισή σου.

Πώς θα κάνεις flipped ends

Το χτένισμα flipped ends είναι αρκετά εύκολο, ειδικά μάλιστα αν έχεις ίσια μαλλιά. Σε αυτήν την περίπτωση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις λίγο με την πρέσα ισιώματος τα μαλλιά σου από τη μέση στις άκρες και φτάνοντας στις άκρες να γυρίσεις τα μαλλιά με την πρέσα προς τα έξω κρατώντας τα εκεί για λίγα δευτερόλεπτα.

HALF-UP FLIPPED-ENDS HAIR TUTORIAL | KIM K INSPIRED

Τώρα, αν τα μαλλιά σου είναι σπαστά ή σγουρά θα πρέπει σίγουρα να τα ισιώσεις πολύ καλά με πρέσα ή πιστολάκι. Οπωσδήποτε, όμως, όποιο εργαλείο hairstyling κι αν χρησιμοποιήσεις, δεν θα πρέπει να ξεχάσεις να ψεκάσεις τα μαλλιά σου με σπρέι κατά της θερμότητας.

Queen.gr

Back to top button
Close
Close