Γάμος - Βάπτιση

Ο elegant γάμος στην Ανθούσα για τον Κώστα Αποστόλου και την Ελένη Μπικοράρου

 

Οι φθινοπωρινοί γάμοι είναι πάντα τόσο όμορφοι!  Η αλλαγή της εποχής, των trends καθώς και των αποχρώσεων δίνει μια άλλη, πιο ζεστή αίσθηση. Ο φθινοπωρινός γάμος που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα έγινε κυριολεκτικά μέσα στο δάσος. Στις 12 Σεπτεμβρίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Γαλακτοτροφούσας στην Ανθούσα Τρικάλων, ο τρικαλινός έμπορος Κώστας Αποστόλου και η Ελένη Μπικοράρου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου παρουσία συγγενών και φίλων.Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Σταγών &Μετεώρων Θεόκλητος.

Το ζευγάρι αυτό λάμπει κυριολεκτικά από ευτυχία και αυτό φαίνεται σε κάθε φωτογραφία τους. Ο Κώστας υποδέχτηκε την απαστράπτουσα Ελένη στην είσοδο της εκκλησίας, ενώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ζωές τους. 

Κουμπάροι του ζευγαριού  ο Γιάννης Ντούσιος και η Εφη Παναγιώτου, επιστήθιοι φίλοι του ζευγαριού που σφράγισαν με την κουμπαριά την γνωριμία τους.

H προετοιμασία της νύφης στα Μαντάνια 

Την όμορφη Ελένη ετοίμασαν στο υπέροχο ξενοδοχείο Μαντάνια, η make up artist Μαρία Νταβατζίκου και το σινιόν χτένισμα που ταίριαζε απόλυτα με το νυφικό ο κομμωτής, Hair art by Venet Dimitrios! Υπέροχο νυφικό Φώτο Λάζος.

Η δεξίωση του γάμου δόθηκε παραδοσιακά στην πλατεία του χωριού και όλοι οι καλεσμένοι ευχήθηκαν βίον ανθόσπαρτον στο ζευγάρι !

Κώστα και Ελένη να ζήσετε!

Back to top button
Close
Close