Beauty experts

Φεύγουν οι μάσκες επιστρέφουν τα κραγιόν !

Διανύουμε την εποχή του covid-19, η οποία έχει αλλάξει πολλά στην beauty ρουτίνα όλων.

Τώρα που βρίσκεσαι σπίτι είναι η ευκαιρία να περιποιηθείς τα χείλη σου λόγω της μείωσης της χρήσης της μάσκας. Εδώ θα σου δώσω ιδέες πως να τα περιποιηθείς το έπακρο.

Δυστυχώς ο κορονοϊός έφερε στη ζωή όλων μας πολλές αλλαγές, έχει ταράξει και ταράζει ακόμα και τώρα όλες τις ισορροπίες και τις συνήθειες μας όσο ποτέ. Το social distancing είναι πραγματικότητα και προσπαθούμε όλοι να προσαρμοστούμε και να μη συναντιόμαστε από κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Οι οικονομίες όλων των χωρών δοκιμάζονται, τα lockdowns έρχονται και φεύγουν με αποτέλεσμα να θίγονται ορισμένα επαγγέλματα.

Όσον αφορά το τομέα της ομορφιάς η επιβολή της μάσκας ως υποχρεωτική έκανε όλες τις γυναίκες να αλλάξουν τα πάντα στο μακιγιάζ τους. Το μισό πρόσωπο είναι καλυμμένο από τη μάσκα και πολλές δεν αφιερώνουν πια χρόνο στο μακιγιάζ τους. Δυστυχώς φορώντας τη μάσκα υπάρχει κίνδυνος να αλλοιωθεί το Makeup και να αναπτυχθούν βακτήρια και να δημιουργηθεί ακμή στο πρόσωπο το γνωστό πια maskne. Πραγματικά, είναι ένα νέο αισθητικό πρόβλημα στην επιδερμίδα εξαιτίας της συνεχής χρήσης της προστατευτικής μάσκας.

Οι γυναίκες λόγω αυτής της κατάστασης μείωσαν τη χρήση κυρίως του κραγιόν που τόσο αγαπούν γιατί με τη μάσκα λερώνονται και επίσης δεν έχει κανένα νόημα να το φοράνε αφού δε φαίνεται καθόλου. Τώρα πια δίνουν περισσότερη βάση στο βλέμμα χρησιμοποιώντας μάσκαρα και σκιές στις όποιες εξόδους τους. Μειώθηκαν οι πωλήσεις σε κάθε εταιρεία παγκοσμίως και να παίρνουν τα πάνω τους τα καλλυντικά όπως μάσκαρα, μολύβια ματιών, σκιές αλλά και skincare προϊόντα.

Αυτό δε σημαίνει πως θα πρέπει να βγάλουμε από το μακιγιάζ μας το κραγιόν καθώς από σήμερα φευγουν οι μάσκες σε εξωτερικό χώρο. Να ξέρεις πως είναι επιτακτική η ανάγκη για ενυδάτωση των χειλιών γιατί η συνεχόμενη επαφή με τη μάσκα αλλά και το κρύο του χειμώνα βοηθούν στην αφυδάτωση και να ξηραίνονται τα χείλη. Πράγμα που δεν θες!  Επίσης, υπάρχουν ανεξίτηλα κραγιόν…που χαρίζουν υπέροχο χρώμα και λάμψη.

mr&mrs beauty routine

Back to top button
Close
Close