MUST ReadΓάμος - Βάπτιση

Το βίντεο του παραδοσιακού γάμου μιας άλλης εποχής στην Πόρτα Παναγιά{Βίντεο}

 

Ενας μοναδικός παραδοσιακός Σαρακατσάνικος γάμος, τελέστηκε την Κυριακή το μεσημέρι στις 12:00 ανάμεσα στον Αποστόλη Κωσταρέλλο & την Αριάννα Μπέλλερ με το ιερό μυστήριο να τελείται στον Ι. Ναό της Πόρτας Παναγιάς, στην Πύλη.

Το ευτυχές ζευγάρι, βρέθηκε ενώπιον Θεού, συγγενών & φίλων, έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης & αγάπης, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης και χαράς στους παρευρισκόμενους. Τα στέφανα άλλαξαν ο Στέφανος Πολυγένης και Άλκης Αργυρίου.

Γαμπρός & κουμπάροι, ξεκινώντας πρωί από το χωριό του γαμπρού το Γοργογύρι και ντυμένοι με γνήσιες παραδοσιακές φορεσιές, που φορούσαν οι Έλληνες της επαναστατικής περιόδου του 1821 σε επίσημες περιστάσεις, έφτασαν ιππήλατοι στην Εκκλησία, για να πάρουν την θέση τους στην Δυτική είσοδο του Ναού, αναμένοντας την νύφη, η οποία έφτασε με αλογάμαξα λίγο αργότερα, την οποία έσερναν δύο γνήσια λευκά & πανέμορφα ισπανικά άτια, με νυφικό που προσιδίαζε στα της εποχής του ’21 στυλιστικά δεδομένα.

Η διακόσμηση και επιμέλεια της γαμήλιας τελετής, από το ΑΜΠΑΛΑΖ , ονειρική …με μπεζ δαντέλες και μεγάλα χρυσά κηροπήγια, έδεναν άψογα με τον εξωτερικό διάκοσμο στην Πόρτα Παναγιά. Το κατάστημα ειδών γάμου & βάπτισης “Αμπαλάζ” βρίσκεται στην οδό Απόλλωνος 13 στα Τρίκαλα με τηλέφωνο 2431304078.


Apostolos & Arianna | Traditional Greek Wedding παρακολουθήστε ένα υπέροχο βίντεο από την VA productions

 

Πληροφορίες pylinews

Back to top button
Close
Close