Beauty experts

Tα προϊόντα των ελληνικών brands ομορφιάς ξεχωρίζουν!

Tα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότερα ελληνικά beauty brands έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις γυναικών και ανδρών, κυρίως στο κομμάτι της περιποίησης της επιδερμίδας.

Το χαρακτηριστικό που κάνει τα προϊόντα των ελληνικών brands ομορφιάς να ξεχωρίζουν είναι τα εξαιρετικά φυσικά συστατικά, όπως η καλέντουλα, το ελαιόλαδο, το χαμομήλι, το τριαντάφυλλο και το γιασεμί.

Είμαστε γνωστοί πλέον παγκοσμίως, όχι μόνο για τη διατροφή μας που ενισχύει τη μακροζωία, αλλά και τις φυσικές φαρμακευτικές πατέντες, κάποιες από τις οποίες χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι για να επιτύχουν αψεγάδιαστη επιδερμίδα και να καθυστερήσουν όσο είναι δυνατόν το γήρας του δέρματος.

Από τη στιγμή, παγκοσμίως, υπάρχει μία τεράστια «στροφή» προς την ελληνική ομορφιά με προϊόντα που περιέχουν αγνά, φυσικά συστατικά και οδηγούν σε ένα διαφορετικό «μονοπάτι».

Σε ένα μονοπάτι της καθαρής, clean ομορφιάς που θέλει τη φυσικότητα να πρωταγωνιστεί και αφήνει τη φύση να κάνει το θαύμα της, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά, πόσο πιο ισχυρή είναι από οτιδήποτε χημικό.

Εκτός λοιπόν από τα ευρέως γνωστά, ελληνικά brands ομορφιάς (όπως είναι η Korres, η Apivita, η Frezyderm) γνωρίστε και τα brands που ακολουθούν:

Euthalia:

«Στην αιγιοπελαγίτικη Σκόπελο, η γιαγιά Ευθαλία έμαθε από πολύ μικρή να αξιοποιεί τα ευεργετικά βότανα του νησιού και να τα εντάσσει στην καθημερινότητά της. Οι δικές της μοναδικές συνταγές για υπέροχα σαπούνια και κεραλοιφή που έκαναν το σπίτι να μοσχοβολά φρεσκάδα και το δέρμα της να λάμπει από υγεία, έδωσαν στην εγγονή Ευθαλία την έμπνευση να ιδρύσει την Euthalia Natural Cosmetic Values.

Η σειρά ελληνικών φυσικών καλλυντικών Euthalia απευθύνεται στον συνειδητοποιημένο καταναλωτή: υιοθετώντας ολιστική προσέγγιση, παντρεύει τη γνώση για τις ιδιότητες των φυσικών υλικών με την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας.

Με βασικό συστατικό το πολύτιμο βιολογικό ελαιόλαδο, πλαισιωμένο από τα γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση άγριο τριαντάφυλλο και κίστο, 100% φυσικά και με ενισχυμένη αποτελεσματικότητα, έχουν πάρει τιμής ένεκεν το όνομα της γυναίκας που τα ενέπνευσε, επαληθεύοντας την υπόσχεση για ευ-θαλία και ευ-δοκιμία της επιδερμίδας στην οποία προσφέρουν τροφή, υγεία και λάμψη».

MIELĒV :

«Η Μαριαλένα Μπακλατζή, σε πολύ τρυφερή ηλικία, περνά τον χρόνο της μέσα στον χρωματιστό, μαγευτικό κήπο με τριανταφυλλιές που διατηρεί η οικογένειά της. Όσο οι γυναίκες του σπιτιού φτιάχνουν εκχυλίσματα ροδόνερου για προσωπική χρήση, η Μαριαλένα παρατηρεί, καταγράφει και αναπτύσσει σιγά σιγά την αγάπη της για τη φύση και τους θησαυρούς που αυτή προσφέρει.

Το 2017, συνεχίζοντας πάντα την μελέτη των ιδιοτήτων των δραστικών φυσικών συστατικών, αρχίζει να παράγει κρέμες για προσωπική της χρήση. Μετά από τρία χρόνια εκτεταμένης έρευνας και ανάπτυξης σε συνεργασία με μια εξαιρετική ομάδα διεθνώς φημισμένων επιστημόνων και δερματολόγων καλλυντικών, η MIELĒV έρχεται στο προσκήνιο στα τέλη του 2020, και το όνειρο δίνει χώρο στην νέα πραγματικότητα που ξεκινά».

Akeso:

«Η Ακεσώ είναι μια εταιρεία με ισχυρές αξίες, κοινωνική υπευθυνότητα, παράδοση και καινοτομία. Αναπτύσσει και παράγει προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών που έχουν βάση το οργανικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο («ο υγρός χρυσός» συμφώνα με τον Όμηρο) και βότανα της ελληνικής φύσης.

Οι πολυφαινόλες που περιέχει το ελαιόλαδο προστατεύουν τα κύτταρα από την οξείδωση, ενισχύουν την άμυνα του δέρματος και εξαφανίζουν τις λεπτές γραμμές, με σκοπό την ανάπλαση και ανανέωση του δέρματος.

Παράλληλα με το οργανικό ελαιόλαδο, χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας εκχυλίσματα βότανων από την ελληνική χλωρίδα. Βότανα όπως ο κίστος, η λυγαριά, το δίκταμο, ο κρίταμος, το φραγκόσυκο και ο ελίχρυσος προσφέρουν άριστη φροντίδα στην επιδερμίδα.

Κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων μας είναι η φυτική σύσταση τους, η ολιστική τους δράση (ευεξία στο σώμα, το μυαλό και το πνεύμα) και η ιδιαίτερα αποτελεσματική δράση λόγω των πλούσιων ιδιοτήτων του ελαιόλαδου».

Bee Naturales:

«Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μας στις θετικές επιστήμες, την περιβαλλοντολογία και την τέχνη αποφασίσαμε να αφήσουμε την πόλη και να εγκατασταθούμε στην Εύβοια, με την πλούσια φύση και βιοποικιλότητά της. Για να είμαστε σε άμεση επαφή μαζί της και να ανακαλύψουμε βιωματικά τα μυστικά της.

Εκεί στήσαμε το εργαστήριο μας και συνδυάζοντας την παράδοση με την επιστήμη καταφέραμε με τον ηπιότερο τρόπο να κάνουμε πράξη το μήνυμα «enclosing nature», το οποίο συνοδεύει τη Bee Naturalles από την ίδρυσή της, το 2013. Να δημιουργήσουμε μία σειρά προϊόντων με 100% φυσική σύνθεση που εσωκλείει την ευεργετική και θεραπευτική δύναμη της φύσης.

Τα προϊόντα μας αποτελούν μείγματα ανεπεξέργαστων φυσικών πρώτων υλών, όπως βιολογικά προϊόντα μέλισσας, εκχυλίσματα βοτάνων και αιθέρια έλαια, μόνο με φυσικά συντηρητικά. Την παραγωγή μας την «υπαγορεύει» η φύση, σύμφωνα με τους δικούς της ρυθμούς και εποχικές εναλλαγές. Σκοπός μας είναι να μυήσουμε με τα προϊόντα της Bee Naturalles όλο και περισσότερους ανθρώπους σε ένα φυσικό τρόπο ζωής και στην καλλιέργεια μίας σχέσης σεβασμού και αρμονικής συνύπαρξης με τη φύση. Γιώργος Αθανασιάδης & Χαρά Μαγγανά».

bovary.gr

Back to top button
Close
Close