Γάμος - Βάπτιση

5 διάσημοι γάμοι που έγιναν μέσα στην πανδημία!

Ο κορονοϊός έχει βάλει πολλές γαμήλιες τελετές σε αναμονή αλλά μερικοι σταρ πρόλαβαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου πριν τεθούν σε εφαρμογή οι οδηγίες της καραντίνας. Εν τω μεταξύ, άλλοι επέλεξαν πολύ στενές τελετές για να τηρήσουν τις κοινωνικές αποστάσεις. Παρακάτω, μπορείς να διαβάσεις 5 διάσημους γάμους που πραγματοποιήθηκαν μέσα στο 2020 (μέχρι τώρα).

Scarlett Johansson και Colin Jost

Είπαν το «ναι» στα τέλη Οκτωβρίου του 2020 όπως επιβεβαίωσε η οργάνωση Meals on Wheels. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι η Scarlett Johansson και ο Colin Jost παντρεύτηκαν τον περασμένο Οκτώβριο σε μια κλειστή τελετή με τους στενούς συγγενείς και τους αγαπημένους τους, ακολουθώντας τις προφυλάξεις ασφαλείας του COVID-19 σύμφωνα με τις οδηγίες του CDC», δημοσίευσε ο οργανισμός στο Instagram .

Emma Stone και Dave McCary (σύμφωνα με πληροφορίες)

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Emma Stone παντρεύτηκε το αγόρι της Dave McCary με τον οποίο είχε σχέση τρία χρόνια. Σύμφωνα με το Page Six, το ζευγάρι, το οποίο συναντήθηκε όταν η Stone παρουσίασε το SNL το 2016, εντοπίστηκε να φοράει γαμήλιες βέρες. Μια πηγή ανέφερε ότι η Stone και ο McCary, στην πραγματικότητα, παντρεύτηκαν πρόσφατα αφού ανέβαλαν αρχικά το γάμο τους τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας, ενώ φήμες θέλουν τη σταρ έγκυο!

Sean Penn και Leila George

Ποτέ δεν είναι αργά για γαμό. Αυτό αποδεικνύεται τουλάχιστον στην περίπτωση του 59χρονου Sean Penn, ο οποίος επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός. Ο δημοφιλής ηθοποιός και η 28χρονη κοπέλα του Leila George, είναι πλέον παντρεμένοι. «Ναι, κάναμε έναν Covid γάμο. Με αυτό, εννοώ ότι ένας επίτροπος της κομητείας ήταν στο Zoom και εμείς στο σπίτι, τα δύο παιδιά μου και ο αδελφός της Leila και το κάναμε με αυτόν τον τρόπο», είπε στον Seth Meyers στο τηλεοπτικό πρόγραμμα τουστις 3 Αυγούστου.

Πριγκίπισσα Βεατρίκη και Edoardo Mapelli Mozzi

Έκπληξη! Η πριγκίπισσα Bεατρίκη παντρεύτηκε τον Edoardo Mapelli Mozzi σε έναν μυστικό γάμο στο Κάστρο του Windsor.

«Η ιδιωτική γαμήλια τελετή της πριγκίπισσας Βεατρίκης και του κ. Edoardo Mapelli Mozzi πραγματοποιήθηκε στις 11 π.μ. την Παρασκευή 17 Ιουλίου στο Βασιλικό Παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων στο Royal Lodge του Windsor», ανέφερε η δήλωση του παλατιού. «Την μικρή τελετή παρακολούθησαν η Βασίλισσα, ο Δούκας του Εδιμβούργου και η στενή οικογένεια. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλες τις σχετικές κυβερνητικές οδηγίες».

Dennis Quaid και Laura Savoie

Το ζευγάρι, έκανε ένα ταξιδάκι στις 2 Ιουνίου στη Σάντα Μπάρμπαρα και παντρεύτηκε σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο. «Ήταν όμορφα», είπε ο Quaid στο People.

Έχοντας, αρχικά, προγραμματίσει έναν γάμο τον Απρίλιο στη Χαβάη και μια δεύτερη δεξίωση για την οικογένεια και τους φίλους του στο Νάσβιλ, οι δύο τους όπως και ολόκληρος ο πλανήτης επλήγησαν από την πανδημία του Covid-19 και αναγκάστηκαν να αναβάλλουν τα σχέδια τους. Στις 2 Ιουνίου, με μόνο τον πάστορα τους ως μάρτυρα, ο 66χρονος Quaid και η 27χρονη Savoie, αντάλλαξαν όρκους και δαχτυλίδια Bulgari.

«Κοιτάζοντας απλώς μέσα στα μάτια της, ήταν η πιο εκπληκτική νύφη», είπε ο Quaid ο οποίος επέλεξε για την τελετή ένα κοστούμι Hugo Boss.

WOMANONLY.GR

Back to top button
Close
Close