Επιχειρείν

15 χρόνια Οπτικό Κέντρο Στράτος Ντεβετζής! Η τεχνολογία & η μόδα στην υπηρεσία της όρασης

ΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΤΕΒΕΤΖΗΣ συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια λειτουργίας και μας ξεναγεί στον μαγικό κόσμο της όρασης και της τεχνολογίας που συνδέεται με αυτή.

Με πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό, τόσο στο κομμάτι της εκτέλεσης των συνταγών, των γυαλιών οράσεως αλλά και ηλίου,  με ρομποτικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας όσο και στη λήψη βιομετρικών για ειδικές και customize κατασκευές, με ψηφιακές κάμερες,  αλλά και στο τμήμα των φακών επαφής για τη σωστή εφαρμογή και χρήση τους, ο Στράτος Ντεβετζής ιδιοκτήτης και υπεύθυνος οπτικός της επιχείρησης εγγυάται για την απόλυτη ποιότητα της όρασης των διοπτροφόρων.

Εργαστήριο

Στο κομμάτι της ενημέρωσης των διοπτροφόρων αλλά και των χρηστών φακών επαφής και γυαλιών ηλίου καλό θα ήταν οι καταναλωτές να ενημερώνονται για τη ζημιά που προκαλούν τα κακής ποιότητας υλικά αλλά και τα  ‘fake’ γυαλιά.

Τα γυαλιά ηλίου αποτελούσαν ανέκαθεν αναπόσπαστο κομμάτι της μόδας και του στυλ. Και στο κομμάτι της μόδας το ΟΠΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΤΕΒΕΤΖΗΣ την κοιτάζει στα μάτια!

Luxury brands και αποκλειστικότητες σε γυαλιά ηλίου και σκελετούς οράσεως όπως DITA & MOSCOT πού είναι κάποιες από τις αγαπημένες επιλογές των σταρ του Χόλυγουντ, βρίσκονται στο ΟΠΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. Αλλά και τα top brand GUCCI, ALAIN MIKLI, DOLCE & GABBANA, CELINEMIU-MIU, PRADA, FACE A FACE, FENDI.

rbsh

Πριν λίγους μήνες το ΟΠΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ απέκτησε ένα hot spot  ‘αδερφάκι’ στην οδό Γαριβάλδη 12, με low budget επιλογές αλλά και μοδάτα  brands, όπως ZEUS & DION, WAITING FOR THE SUN, GIGI STUDIOS, BOLON. Είναι και αυτός ένας μινιμαλιστικός χώρος με εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες σας, τόσο της όρασης, όσο και της εμφάνισης.

rbsh
rbsh
rbsh
Φωτό Λένα Μαγκούτα

Συμβουλευτείτε τον οπτικό σας, σεβαστείτε την αίσθηση της όρασης…είναι πολύτιμη!

Φωτογραφίες Λένα Μαγκούτα

               Οπτικά powered by Optiko Kentro, Γαριβάλδη 12

                     ΟΠΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ,Bύρωνος 17-τηλ. 2431071909

Διαβάστε επίσης...

Back to top button
Close