Fashion

Σανδάλια : The meraki company 

 

   

  

  

 Όταν ένα brand φέρει το όνομα «Meraki Company», ξέρεις πως το αποτέλεσμα δύσκολα θα σε απογοητεύσει. «Μεράκι» είναι το στοιχείο/ χαρακτηριστικό εκείνο που έχουν οι Έλληνες –τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς – που παραπέμπει στην ιδιαίτερη αγάπη τους για δημιουργία. Στην προκειμένη η εν λόγω αγάπη αφορά στα χειροποίητα σανδάλια. Εκείνα που φορούσαν οι Αρχαίες Ελληνίδες αλλα πλέον μπορείς και εσύ!

Ένα διαχρονικό έργο τέχνης λοιπόν μπορεί να μπει και στην δική σου ντουλάπα αφού κάθε ζευγάρι σανδάλια είναι κατασκευασμένο από 100% μαλακό δέρμα υψηλής ποιότητας. Το πέλμα είναι εξίσου δερμάτινο και έξτρα μαλακό για άνεση στο περπάτημα ενώ το τακούνι ελαστικό. Το πλέξιμο του δέρματος (σε ορισμένα κομμάτια) γίνεται με το χέρι και κάποια από αυτά είναι ζωγραφισμένα στο χέρι. Σκοπός του brand είναι να ζήσεις και εσύ την περιπέτεια των ανθρώπων του. Ή αλλιώς τη δίψα τους για ζωή και δημιουργία. Να πάρεις μια δόση από το πάθος τους για τα υποδήματα και τέλος το «μεράκι» να γίνει συνώνυμο της καθημερινότητας και του εαυτού σου.

Κάνε κλικ στο http://www.themerakicompany.eu και έλα ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό που αποκαλούσαν στυλ οι Αρχαίες Ελληνίδες. Κάνε μια.. βόλτα από την κατηγορία «σανδάλια» αλλά μην ξεχάσεις να δεις και τις τσάντες (αχ.. αυτό το δέρμα!) του brand. Ακόμα και αν δεν σου αρέσουν τα σανδάλια, κάτι μου λέει πως αυτό το καλοκαίρι, θα τα λατρέψεις!

 

 

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

(papagiannopoulou@yahoo.gr)

 

Back to top button
Close
Close