Όταν το ποδόσφαιρο γίνεται προσφορά: Πέρασε στην ιστορία το τουρνουά κοινωνικής αλληλεγγύης 8Χ8

Πέρασε στην ιστορία και αυτό το τουρνουά κοινωνικής αλληλεγγύης, αφήνοντας πίσω του το πιο δυνατό μήνυμα των Χριστουγέννων: πως όταν η κοινωνία ενώνεται, μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά. Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2025 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το ετήσιο φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου 8Χ8, στις εγκαταστάσεις του Football Factory στις Καρυές, σε μια διοργάνωση όπου ο αθλητισμός συνάντησε την προσφορά.
Ομάδες από διαφορετικούς χώρους έδωσαν το «παρών», με κοινό στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της τοπικής Εκκλησίας. Το σύνολο των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν διατέθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, στηρίζοντας το καθημερινό συσσίτιο και δεκάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στον ιδιοκτήτη του Football Factory κ. Άκη Βάιο για τη δωρεάν παραχώρηση των γηπέδων, στον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων κ. Δημήτριο Μήτραινα για τη συμμετοχή και στήριξη της ομάδας της Αστυνομίας, στον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής κ. Σουλεμέτση, στον Πολιτιστικό Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΕ και στην ομάδα «Φίλοι 8Χ8».
Το ραντεβού ανανεώνεται για το επόμενο τουρνουά, με την ευχή η αλληλεγγύη να συνεχίσει να μας ενώνει και τη νέα χρονιά. Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους.







