Cooking ideas

Χωριάτικη τετράγωνη μανιταρόπιτα με φέτα, συνταγή από την Νέα Γάστρα !

Με μανιτάρια, ντομάτα και φέτα. Χωριάτικη τετράγωνη μανιταρόπιτα με φέτα 6 τεμαχίων με φύλλο ανοιγμένο στο χέρι.c99e3db826c0f4cc2688a36ce3b60e1a_l

Αλεύρι σίτου, τεμαχισμένες αποφλοιωμένες ντομάτες σε ντοματοχυμό, φέτα, νερό, μανιτάρια τεμαχισμένα, ηλιέλαιο, πιπεριά πράσινη, ζάχαρη, αλάτι, μαργαρίνη, πιπέρι.

  1. Τοποθετήστε την πίτα μαζί με το ταψάκι της από την κατάψυξη κατευθείαν στο φούρνο, στη θέση κάτω από το μεσαίο, στους 175-180oC για 1 ώρα και 15 λεπτά.
  2. Στα πρωτα 15′ του ψησίματος χαράσσετε προσεκτικά την πίτα με ένα μαχαίρι, στα σημεία που είναι ήδη κομμένη, για να ψηθεί και στο εσωτερικό της.
  3. Αλείψτε την πίτα με λίγο λάδι.

Διατηρείται στον καταψύκτη (-18οC) μέχρι την ημερομηνία κατανάλωσης που αναγράφεται στη συσκευασία..Προϊόν που έχει αποψυχθεί, δεν καταψύχεται ξανά.

Back to top button
Close
Close