Τρίκαλα

Χρ. Μιχαλάκης: Βρισκόμαστε ουσιαστικά και διαχρονικά στο πλευρό της ΣΜΥ

 

Επίσκεψη του νέου Διοικητή της Σχολής στον Χρήστο Μιχαλάκη

Τον νέο Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχο Ιωάννη Κορέλη, υποδέχθηκε το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Η συνάντηση των δύο ανδρών είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, καθώς ο Ταξίαρχος ανέλαβε την Διοίκηση της Σχολής πριν λίγες ημέρες, και αποτέλεσε μία πρώτη ευκαιρία να επιβεβαιώσουν οι δύο πλευρές την άριστη συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και την συνέχισή της.

Ο Χρήστος Μιχαλάκης σε δήλωσή του καλωσόρισε στο Νομό και την πόλη τον νέο Διοικητή, ευχόμενος καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα, επισημαίνοντας πως «είμαι βέβαιος ότι η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών και η Π.Ε. Τρικάλων θα συνεχίσουν την ιδιαίτερα παραγωγική συνεργασία και επικοινωνία που έχει θεμελιωθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, αλλά και εγώ προσωπικά βρισκόμαστε διαχρονικά και ουσιαστικά στο πλευρό της Σχολής, αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελεί για την Πατρίδα μας, αλλά και την διασύνδεσή της με την τοπική κοινωνία».

Back to top button
Close
Close