Fashion

Χρώματα, κοψίματα, θηλυκότητα.H νέα συλλογή της expert στα μαγιό Stefania Frangista

Το νέο label για μαγιό Stefania Frangista” εκφράζει την αγάπη της σχεδιάστριας  Στεφανία Φραγκίστα για την Ελλάδα. Stefania Frangista:The Hydra Collection - Fay's Control

Έντονα χρώματα που πολλές φορές θυμίζουν κοκτέιλ, σέξι ανοίγματα στα trikinis και υπέροχα prints είναι αυτά που κάνουν την διαφορά από τη νέα της συλλογή.

Ολόκληρη η παραγωγή γίνεται στην Ελλάδα, υπογραμμίζοντας τη φιλοσοφία της Στεφανίας να υποστηρίζει τις ντόπιες οικογενειακές επιχειρήσεις και τους έμπειρους προμηθευτές, χρησιμοποιώντας   υψηλής ποιότητας υφάσματα που επιλέγει προσεκτικά κάθε χρόνο από κορυφαία υφαντουργεία στην Ιταλία.

Για άλλη μια φορά η δημοφιλής Ελληνίδα σχεδιάστρια συνεχίζει τις καλοκαιρινές της περιπλανήσεις και μας ταξιδέυει μέσα από την εκπληκτική συλλογή της…

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών επώνυμες φίλες της σχεδιάστριας όπως οι Κατερίνα ΚαινούργιουΣταματίνα ΤσιμτσιλήΣίσσυ ΦειδάΕύη Αδάμ αλλά και πολλές άλλες, που έσπευσαν να κάνουν τις αγορές τους για τις κομψές εμφανίσεις τους στην παραλία, λαμβάνοντας ταυτόχρονα ξεχωριστά δώρα από τη HEI POA.. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως φέτος η HEI POA συνεργάζεται με το e-shop του www.stefaniafrangista.com προσφέροντας ειδικά gifts with purchase, απογειώνοντας έτσι την εμπειρία shopping μαγιό με τις πιο εξωτικές μυρωδιές του καλοκαιριού.

Δες παρακάτω τις celebrities που παραβρέθηκαν στο event:

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κατερίνα Καινούργιου

Φωτεινή Πετρογιάννη, Κατερίνα Καινούργιου

Ελένη Τσολάκη

Αντωνία Καλλιμούκου

Νικολέττα Ράλλη, Αντωνία Καλλιμούκου

Κατερίνα Γκαγκάκη, Βασιλική Τσεκούρα

Πατρίτσια Περιστέρη-Μίλικ

Ισμήνη Νταφοπούλου

Ελένη Στασινοπούλου, Σίσσυ Φειδά

Μαρία Παπαθανασίου-Αρώνες, Άννα Πρέλεβιτς, Δήμητρα Λαζαράτου

Βασιλική Τσεκούρα

Εύη Αδάμ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γεννημένh στην Αθήνα, η Στεφανία, είναι ερωτευμένη με την θάλασσα. Ξεκίνησε την πρώτη συλλογή το 2009 με μονασικό της σκοπό, να κάνει ένα πιο… δροσερό μαγιό.

Back to top button
Close
Close