FashionΕπιχειρείν

Χριστουγεννιάτικο mood με βόλτα στις βιτρίνες της Τρικαλινής πόλης

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, την πιο φωτεινή, την πιο όμορφη και την πιο ζεστή περίοδο του χρόνου έχει ξεκινήσει!

Η αγορά των Τρικάλων μπαίνει για τα καλά πλέον σε μία χριστουγεννιάτικη διάθεση, με τα εμπορικά καταστήματα να στολίζουν τις βιτρίνες τους, με δέντρα, καρδούλες, αστέρια και δεκάδες ακόμα διακοσμητικά στοιχεία που σκορπίζουν μία ατμόσφαιρα γιορτής στους δρόμους της πόλης.

Βέβαια, ακόμα και τα Χριστούγεννα γίνονται υπό την σκιά της οικονομικής κρίσης που μας ταλανίζει τα τελευταία χρόνια ειδικά  στην ενέργεια . Βλέπετε, κάνοντας μία βόλτα στα μαγαζιά του παλιού  κέντρου της πόλης , είδαμε ότι αρκετά καταστήματα, δεν έχουν στολίσει ακόμα την βιτρίνα τους.

Έλλειψη χρημάτων; Απαισιόδοξη διάθεση λόγω της όλης κατάστασης που υπάρχει στην αγορά; Είναι γεγονός ότι με όλα αυτά που έχουν τραβήξει οι έμποροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες τα χρόνια της κρίσης, τα χρόνια του κορονοιού και πλέον της ενέργειας  με την μείωση της κίνησης και την συνεχώς αυξανόμενη φορολογία, ακόμα και το φως των Χριστουγέννων, μπορεί να τους μοιάζει σκοτεινό!

Όμως δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Η εμπορική αγορά  έχει φωτιστεί από τα μαγαζιά που στόλισαν τις βιτρίνες τους.

 Ωστόσο, ακόμα και ένα στολίδι ή ένα φωτάκι να βλέπει κανείς αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων, είτε στο σπίτι του, είτε βγαίνοντας στα καταστήματα, αυτόματα του ανεβαίνει η διάθεση. Γιατί είναι Χριστούγεννα, κυρίες και κύριοι! Ποια κρίση;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΡΥΣΑ ΠΑΠΑΡΟΥΠΑΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή. Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή. Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Back to top button
Close
Close