Lifestyle news

Χρήστος Κούτρας στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στο “Καλύτερα δε γίνεται”

Ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί για όλο τον κόσμο το ξεκίνημα. Τα παιδιά επιστρέφουν στα σχολεία και οι εργαζόμενοι, συνήθως, μετά την καλοκαιρινή άδεια, στη δουλειά τους.

Εμένα αυτός ο Σεπτέμβρης μου έφερε και μία νέα τηλεοπτική αρχή. Αν απαντούσα ειλικρινά σε όσους με ρωτούσατε το καλοκαίρι αν θα κάνω τηλεόραση και σε ποια εκπομπή θα βρίσκομαι, άλλη απάντηση θα σας έδινα τον Ιούνιο, άλλη τον Ιούλιο μέχρι τα μέσα Αυγούστου και μετά θα άλλαζαν όλα. Έχει βλέπετε τις ανατροπές της αυτή η δουλειά. Για κάποιες μέρες σκεφτόμουν να κάτσω… στα αυγά μου, αλλά μέσα μου με έτρωγε κιόλας.

Με βοήθησε σίγουρα το ένστικτό μου, αλλά και το γεγονός ότι ήμουν πιστός τηλεθεατής της εκπομπής τα προηγούμενα τρία χρόνια, ώστε να πω “ναι” στην τιμητική πρόταση της Ναταλίας Γερμανού. Γιατί το “Καλύτερα δε γίνεται” πρόκειται για μια επιτυχημένη και ποιοτική εκπομπή και μάλιστα με παρουσιάστρια πρώτης γραμμής που πάντα ήταν στο top 3 των δικών μου προτιμήσεων, όπως και όλων των τηλεθεατών.

Η εκπομπή έχει ενδιαφέρουσα θεματολογία, γρήγορη ροή, δυνατούς καλεσμένους μα πάνω απ΄ όλα μια ωραία και ευχάριστη, δεμένη ομάδα.

Η Ναταλία και ο Βασίλης Δρυμούσης ξέρουν να επιλέγουν σωστούς ανθρώπους (όχι μόνο επαγγελματίες) για συνεργάτες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες και αυτό είναι το σπουδαιότερο για εμένα, ώστε να βρίσκομαι κάπου.

Το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου εκεί. Το είδα στο καθαρό βλέμμα τους. Αυτό που δεν μπορώ σε ένα εργασιακό περιβάλλον είναι η τοξικότητα. Το έχω ζήσει στο παρελθόν και μόλις πήγε να με επηρεάσει βρήκα τρόπο και λύση και… εξαφανίστηκα!

Δεν γίνεται να είσαι αποδοτικός αν δουλεύεις κάπου που δεν σε σέβονται και που δεν περνάς καλά.

Ευτυχώς εκεί, να χτυπήσω ξύλο, είμαι χαρούμενος κι όσο θα φύγει και το άγχος του “καινούριου” από πάνω μου θα είμαι ακόμα περισσότερο.

Τη Ναταλία την γνωρίζω αρκετά χρόνια και εκτιμώ την πορεία της στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στη δισκογραφία. Δεν έχει να αποδείξει κάτι ως τηλεοπτική προσωπικότητα, έχουν μιλήσει οι επιτυχίες της.

Με τον Βασίλη Δρυμούση είχαμε κουβεντιάσει για πολλές ώρες σε ένα δημοσιογραφικό κάλεσμα στη Νάξο πριν 3 χρόνια και είχαμε απόλυτη ταύτιση απόψεων για πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι γρήγορος, με ανακλαστικά και νιώθω ασφάλεια που είναι αρχισυντάκτης της εκπομπής.

Με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη γνωριζόμαστε από το 2010 και πάντα είχαμε μία πολύ καλή σχέση. Αν δεν τον ακολουθείτε στο Twitter κάντε το αμέσως, θα σας χαρίσει κι εσάς πολλές στιγμές γέλιου.

Με τη Ναταλία Αργυράκη όσο ήταν αρχισυντάκτρια του περιοδικού ΟΚ!, τα γραφεία μας ήταν σε διπλανές αίθουσες, ενώ έχουμε περάσει ξενύχτια στη Μύκονο σε καλέσματα δημοσιογράφων. Πολύ καλό παιδί, εξαιρετική δημοσιογράφος, υπέροχη και για παρέα.

Οι δυο άνθρωποι που δεν γνώριζα προσωπικά, μέχρι πριν δυο εβδομάδες, είναι  η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Δημήτρης Πανόπουλος. Αυτοί οι δυο ήταν οι ευχάριστες εκπλήξεις του μήνα.

Την Εβελίνα την είχα δει στο μιούζικαλ, “Το πρώτο μας πάρτυ” πριν κάποια χρόνια. Χαρά της ζωής και με ένα βλέμμα γεμάτο καλοσύνη. Αυτό που τρελαίνομαι να ακούω από την ίδια είναι οι μοναδικές ιστορίες που έχει πει κατά καιρούς στην τηλεόραση για τη μητέρα της Μπέσσυ Αργυράκη. Αναζητήστε σχετικά άρθρα σε google και youtube και θα με θυμηθείτε.

Τον Δημήτρη τον παρακολούθησα το καλοκαίρι σε ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ όταν διέρρευσε ότι θα είναι η νέα προσθήκη στην ομάδα της Ναταλίας, τότε που αποχώρησε ο Κώστας Τσουρός. Με τον Δημήτρη έχουμε σχεδόν το ίδιο άγχος, είμαστε τα “πρωτάκια” της παρέας, που ευτυχώς οι “συμμαθητές” μας, μας βοήθησαν να εγκλιματιστούμε. Και για να απαντήσω και στην ερώτηση που μου κάνετε εδώ και 14 μέρες στα social media, κορίτσια, ο Δημήτρης έχει σχέση με τη Δήμητρα και είναι πολύ πολύ ευτυχισμένος!

Αυτά είναι τα νέα μου λοιπόν!

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα στο blog μου στο FTHIS.GR και τις Κυριακές με τηλεοπτικά νέα στο “Καλύτερα δε γίνεται”

FTHIS.GR

Back to top button
Close
Close