MUST Read

Χορός street style στο Βαρούσι από την Μπέττα και την Κοχαρίκ!{ Video}

 

Η αγάπη τους για το χορό και τη γυμναστική είναι μεγάλη. Η Μπέττα και η Κοχαρίκ μένουν και εργάζονται στα Τρίκαλα, τελείωσαν τις σπουδές τους στα ΤΕΦΑΑ Τρίκαλων, και εργάζονται ως  χοροδιδάσκαλοι κάνοντας το χόμπι τους επάγγελμα. Μας ετοίμασαν ένα υπέροχο βιντεο…με street style dance στο γραφικό Βαρούσι και αποθεώνουν το χορό!

info

Η αδυναμία της για το χορό έγινε φανερή από τη μικρή ηλικία των 4 ετων. Ξεκίνησε μια 5ετη σχέση με το μπαλετο. Ακολούθησε η ενασχόληση της με την ενόργανη. Η Μπέττα Μάγδα γεννήθηκε στα Τρίκαλα και είναι 26 ετών. Είναι απόφοιτη των ΤΕΦΑΑ Τρίκαλων και κατέχει δίπλωμα Personal Training από τη σχολή δια βίου μάθησης του πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι διπλωματούχος Μουσικοκινητικής Αγωγής και τα τελευταία 7 χρόνια έχω κάνει το χόμπι μου επάγγελμα, εργάζομαι ως χοροδιδάσκαλος. Όταν χορεύει νιώθει ελεύθερη και είναι ο εαυτός της, νιώθει σαν να γεννήθηκε με αυτό τον τρόπο. Από παιδί το πάθος και το ενδιαφέρον της για το χορό ήταν μια συνεχής πρόκληση να ασχοληθεί με διάφορα είδη χορού καταλήγοντας στο αγαπημένο της, που δεν είναι άλλο από το street style.

Έχω παρακολουθήσει αμέτρητα συνέδρια χορού και masterclasses από αναγνωρισμένους δασκάλους από Ελλάδα και εξωτερικό στα αγαπημένα μου είδη hip hop, commercial, jazz funk, high heels.Έχω συμμετάσχει προσωπικά αλλά και προπονητικά σε διάφορους διαγωνισμούς σε σολο και ομαδικές κατηγορίες έχοντας διακριθεί πανελλήνια.

Ονομάζομαι Κοχαρίκ Κασαρτζιάν και είμαι 22 ετών. Είμαι απόφοιτη των ΤΕΦΦΑ Τρικάλων και κάνω μεταπτυχιακό με τίτλο ‘Άσκηση και Υγεία’ : Αξιολόγηση και Συνταγογράφηση >>. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τον χορό και αυτό με ώθησε στο να γίνω δασκάλα χορού και κάτοχος επαγγελματικού πτυχίου Latin (IDTA) και Ballroom , όσο και χοροθεραπείας .
Η αγάπη μου δεν σταμάτησε εκεί έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με πολλούς καταξιωμένους δασκάλους τόσο από Ελλάδα όσο και από εξωτερικό σε διαφορά και πολλά στυλ χορού όπως hip hop , commercial , salsa , bachata , heels , musical , jazz κα . Μέσα από τον χορό διδάχτηκα πολλά, αλλά πάνω από όλα, να μην τα παρατάω ποτέ . Έχω λάβει μέρος σε πολλούς αγώνες τόσο ατομικά, όσο και ομαδικά και έχω δουλέψει σε διαφορά projects σαν χορεύτρια .

Back to top button
Close
Close