Ειδήσεις

Χιλιάδες σωληνάρια με αντισηπτικό υγρό παρέδωσε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ο Θ. Καράογλου

Χιλιάδες σωληνάρια με αντισηπτικό υγρό παρέδωσε σήμερα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, σε αναγνώριση της συμβολής των αστυνομικών στην προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά για την τήρηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της πανδημίας και την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Τα αντισηπτικά είναι προσφορά της εταιρείας «Farcom», την οποία ο κ. Καράογλου ευχαρίστησε για την ευαισθησία να ανταποκριθεί στο κάλεσμα συστράτευσης που απευθύνει το Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας και Θράκης) σε επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας. «Η άμεση και έμπρακτη ανταπόκρισή της, όπως και άλλων επιχειρήσεων, στην προσπάθεια στήριξης και ενίσχυσης των υπηρεσιών αιχμής είναι μεγάλη και συγκινητική, αφού με συμβολικές πράξεις, όπως η σημερινή, εκφράζουν ευγνωμοσύνη στους συμπατριώτες μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου με την πανδημία, όπως συμβαίνει με το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. και την πολύτιμη συνεισφορά του στον περιορισμό του επικίνδυνου ιού», σημείωσε ο κ. Καράογλου και επανέλαβε πως «κανένας δεν θα μείνει μόνος σε αυτήν την δοκιμασία, κανένας δεν θα μείνει απροστάτευτος».

Από την πλευρά της, η marketing director της «Farcom», Στέλλα Σούμσκη, δήλωσε πως η εταιρεία προσέφερε χιλιάδες σωληνάρια αντισηπτικό gel καθαρισμού χεριών για την υγιεινή και προστασία των ανθρώπων που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή, «πιστεύοντας απόλυτα ότι στις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε η συμβολή και η στήριξη του ιδιωτικού τομέα στην κοινωνία είναι κρίσιμη και καθοριστική».

Τη δωρεά παρέλαβαν ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας και ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, υποστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες για την προσφορά που συμβάλλει, όπως είπαν, στη βελτίωση της υγειονομικής προστασίας των αστυνομικών.

Back to top button
Close
Close