Business NewsΤρίκαλα

Χειμωνιάτικες Θεματικές βραδιές στο Oltre Restaurant του Ananti City Resort

Όποιες και να είναι οι προτιμήσεις σας για έξοδο βρείτε αυτή που σας ταιριάζει ανάμεσα απο τις χειμωνιάτικες προτάσεις του Oltre Restaurant!cheese-piano-night
 
Say Cheese&Wine!

Το κατάλληλο τυρί βρίσκει το ταίρι του σε αυτή τη βραδιά που δεν είναι άλλο απο το κατάλληλο κρασί! Τι συμβαίνει όταν συναντιούνται; Κάθε Τετάρτη στο Oltre Bar – Restaurant εξερευνούμε αυτούς τους αμέτρητους απολαυστικούς γευστικούς συνδυασμούς.
sushi-night-1
Sushi Night
 
O χειμώνας κατέφθασε και μαζί με όλα τα άλλα χειμωνιάτικα καλά του, ξαναφέρνει και τις βραδιές Sushi στο Oltre Restaurant! Είστε λάτρης του #Sushi ή μήπως μπορεί και να είστε αλλά δεν το ξέρετε γιατί δεν έχετε δοκιμάσει ποτέ τα χειροποίητα, προσεκτικά διαλεγμένα και φιλεταρισμένα Sushi Rolls; Όπως και να έχει κάθε Πέμπτη 20:00 – 00:00 το Ananti Resort , εγκαινιάζει τις βραδιές “Sushi Menu με θέα” όπου οι μυημένοι στο Sushi αλλά και οι αρχάριοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία Maki Rolls ή Inside Out Rolls τα οποία ετοιμάζονται από τον chef Κωνσταντίνο Ερμίδη και σερβίρονται στο ατμοσφαιρικό Oltre με πανοραμική θέα στη φωτισμένη πόλη.
Οπότε πάρτε τα ξυλάκια στα χέρια και μετρήστε πόσα μπορείτε να φάτε!
ladies-banner
 
Ladies Night
 
H Παρασκευή στο Oltre γίνεται μια βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες. Για τις μικρές καθημερινές απολαύσεις που θέλουμε να μοιραστούμε με φίλες! Επιλέξτε απο μια λίστα ποτών διαθέσιμα στη μισή τιμή και επωφεληθείτε απο 20% έκπτωση στις υπηρεσίες του Anatasi Spa* . Συνεχίστε τη βραδιά σας με απεριορίστο αφρώδη οίνο μόνο με 20 Ευρώ/άτομο.
*Οι κρατήσεις για τα Spa θα πρέπει να γίνουν την ίδια βραδιά μεταξύ 20:00 και 24:00, για να ισχύει η έκπτωση.menu-test
 
Menu Tasting for Two!

Διαλέξτε το αγαπημένο σας άτομο για να σας συνοδεύσει σε αυτήν την περίσταση και αφήστε όλα τα άλλα πάνω μας! Ο Executive Chef του Ananti Κων/νος Ερμίδης επιλέγει για εσάς τέσσερα πιάτα απο τον κατάλογο του Oltre Restaurant και εμείς σας τα σερβίρουμε με ένα ποτήρι κόκκινο ή λευκό κρασί.%cf%84%ce%b5%ce%b1

Κάθε Σάββατο βράδυ  Τιμή:18 Ευρώ/άτομο
 
Afternoon Tea – It’a a pleasure!

Μια πρόταση για να ζεστάνει τα χειμωνιάτικα απογεύματα του Σαββάτου! Ξεκινήστε με ενα ποτήρι ζεστό κρασί και και στη συνέχεια επιλέξτε το τσάι που προτιμάτε και απολαύστε τις γλυκές και αλμυρές προτάσεις μας που το συνοδεύουν!
Κάθε Σάββατο 17:00 με 20:00
12 Ευρώ για 2 άτομα

Back to top button
Close
Close