Τρίκαλα

Χατζηγάκης: «Το 2019 δεν ήμουν έτοιμος. Τώρα είναι η ώρα μου»

Ειλικρινής, όπως πάντα, και με διάθεση αυτοκριτικής ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης παραχώρησε το πρωί της Πέμπτης  συνέντευξη στη Λέσχης 97.6 και την Ευαγγελία Σωτηρίου. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση της δημοσιογράφου γιατί δεν κατάφερε να εκλεγεί το 2019 ενώ η ΝΔ είχε αέρα νίκης ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης είπε το εξής: «το ‘19 είχε αέρα η ΝΔ αλλά δεν είχα εγώ. Και τώρα που κάνω αναδρομή, μπορεί να ήταν και φυσιολογικό γιατί τότε οι πολίτες δεν με γνώριζαν και ίσως και εγώ δεν πρόλαβα να μεταδώσω τους στόχους μου. Τώρα όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Ο κόσμος έχει ξεκάθαρη εικόνα του ποιος είναι ο Μικέλης Χατζηγάκης και τι μπορεί να κάνει. Έκανα τρεις μεγάλες ομιλίες με θέσεις και προτάσεις για το τι θέλω να κάνω εφόσον εκλεγώ βουλευτής… Το 2019 είχα ελλείψεις και  στην οργάνωση και στη στελέχωση του γραφείου μου, ενώ τώρα η ομάδα μου είναι μεγαλύτερη και με καλύτερα στελέχη. Εγώ και οι συνεργάτες μου είμαστε πολύ πιο οργανωμένοι και πιο στρατηγικοί, δουλεύουμε μεθοδικά και συγκροτημένα και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα αποτυπωθεί και στην κάλπη. Η διαφορά του τι έλαβα το 2019 και τι θα λάβω το 2023 θα είναι σημαντικά ανοδική»

Στην σημερινή δύσκολη πολιτική συγκυρία, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ο κόσμος θέλει έναν σοβαρό Πρωθυπουργό, όπως είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις των τελευταίων τεσσάρων ετών. Ταυτόχρονα, όμως, αναζητεί αλλαγή σε πρόσωπα και ανανέωση πολιτικού προσωπικού. Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης ζήτησε από τους πολίτες εντολή ανανέωσης και στήριξης. Άλλωστε, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ έχει σημαντικές εργασιακές περγαμηνές (εργάστηκε σε κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως) που του δίνουν γνώσεις και εμπειρίες να συνεισφέρει στα δημόσια πράγματα και να λύσει προβλήματα που σήμερα έχουν γίνει πιο δύσκολα και πιο σύνθετα. Συγχρόνως, τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν διαρκώς δίπλα στους πολίτες βάζοντας πλάτη για τοπικά προβλήματα και ανάγκες μένοντας συνεπής στην προεκλογική του δέσμευση ότι θα είναι παρών ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Τέλος, κανείς δεν αμφισβητεί το ήθος και την εντιμότητα που διαχρονικά έχει επιδείξει η οικογένεια Χατζηγάκη, και στην γραμμή αυτή μένει πιστός και ο Μικέλης Χατζηγάκης.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη να έχουν πλήρη εικόνα οι πολίτες ποιόν Πρωθυπουργό και ποιες πολιτικές ψηφίζουν από την αρχή. Συγκεκριμένα, τόνισε πως «οι πολίτες επιλέγουν πρωτίστως Πρωθυπουργό και κόμμα και, δευτερευόντως, βουλευτές. Το να έρθει ο αρχηγός του τρίτου κόμματος και να πει ψηφίστε με τώρα και σας φυλάω για έκπληξη τον άνθρωπο που θα αναλάβει τα ηνία της χώρας είναι όχι μόνο ασόβαρο, αλλά και ανεύθυνο. Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν τι ψηφίζουν από την αρχή».

Τέλος, ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης  υπογράμμισε πως ο τόπος έχει κάνει σημαντικά βήματα μπροστά τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΝΔ ώστε να μπορέσει να ολοκληρώσει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που έχει θέσει, και το οποίο πήγε πίσω με τις αλλεπάλληλές κρίσεις (κορονοιός, ενέργεια, κτλ) που αντιμετώπισε αυτή η κυβέρνηση.

Back to top button
Close
Close