Τρίκαλα

Χατζηγάκης : Εντυπωσιακή συμμετοχή, ένωσε το «παλιό» με το «καινούργιο» !

Μεγάλο πλήθος κόσμου συγκέντρωσε ο Μικέλης Χατζηγάκης στην ομιλία του στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων. Η αίθουσα του Πνευματικού δεν φάνηκε αρκετή για τους πολίτες που προσήλθαν και για αυτό στήθηκαν δύο γιγαντοοθόνες εκτός της κύριας αίθουσας όπου γέμισαν με την παρουσία Τρικαλινών που ήθελαν να ακούσουν τον νέο και πολλά υποσχόμενο πολιτικό.

Είναι αξιοσημείωτο ότι είχε πολίτες όλων των ηλικιών, με έντονο στοιχείο αυτό των νέων ανθρώπων, αλλά και πληθώρα μεγαλύτερων ηλικιών. Ο μεγάλος όγκος των πολιτών έδειξε ότι ο κ. Χατζηγάκης κατάφερε να παντρέψει το «παλιό» με το «καινούργιο» κατά ένα αρμονικό τρόπο.  

Η ομιλία Χατζηγάκη ήταν πολιτική και έθεσε τους άξονες της πορείας που θα ακολουθήσει. Ο κ. Χατζηγάκης μίλησε, όμως, και προσωπικά αφού ξεκάθαρα είπε στους Τρικαλινούς ότι: «Ποτέ δεν θα ξεχάσω ούτε για μια στιγμή ότι εκπροσωπώ εσάς. Ποτέ δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας. Δεν χρωστάω σε κανέναν παρά μόνο σε εσάς, τους πολίτες των Τρικάλων».

Στην ομιλία του ο κ. Χατζηγάκης μίλησε και για την σχολή πολιτικής που θέλει να εκπροσωπήσει. Όπως είπε χαρακτηριστικά «στην πολιτική υπάρχουν οι πολιτικοί που ζουν ΓΙΑ την πολιτική. Που αγαπάνε τον τόπο τους, τους πολίτες και θέλουν να προσφέρουν. Αλλά υπάρχουν και οι πολιτικοί που ζουν ΑΠΟ την πολιτική. Οι πολιτικοί που θέλουν μόνο αξιώματα. Που μπαίνουν φτωχοί και βγαίνουν πλούσιοι. Επιτρέψτε μου να πω πως η οικογένεια μου, η οικογένεια Χατζηγάκη ανήκει διαχρονικά στην πρώτη κατηγορία. Και είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Και εκεί θέλω να ενταχθώ και εγώ».

Στο πολιτικό σκέλος, ο κ. Χατζηγάκης είπε τι θέλει να κάνει εφόσον καταφέρει να εκλεγεί στο κοινοβούλιο. Μίλησε για την οικονομία, την ενέργεια, το εκλογικό σύστημα, την πολιτική κατάσταση της χώρας, και κατάθεσε πέντε θεσμικές προτάσεις που θα αναβαθμίσουν το κοινοβούλιο και θα δώσουν νέα «όπλα» στους Έλληνες βουλευτές για να επιτελέσουν το έργο τους.

Μίλησε, επίσης, για τη εξωτερική πολιτική και τις ωμές απειλές που δεχόμαστε από τον Ερντογάν αλλά απαντώνται με αποφασιστικότητα και ψυχραιμία από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Όπως είπε, «η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός κινήθηκαν με δυναμικές κινήσεις στην αμυντική θωράκιση και το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων. Κινήθηκαν με μελετημένες κινήσεις στη διπλωματική σκακιέρα που διασφάλισαν την έμπρακτη στήριξη της διεθνούς κοινότητας. Και με ευφυείς διμερείς συμφωνίες οι οποίες ενισχύουν τις εθνικές μας θέσεις».  

Η ομιλία του έδειξε ότι πλέον ο Μικέλης Χατζηγάκης είναι ένας ώριμος και έτοιμος πολιτικός για να διεκδικήσει με αξιώσεις την ευκαιρία. Κλείνοντας, κ. Χατζηγάκης ζήτησε μια μόνο ευκαιρία από τους πολίτες στις επερχόμενες εκλογές.

 

Back to top button
Close
Close