FaceLookLifestyle newsΕιδήσεις

Χαμόγελα και ευχές στην κοπή της πίτας των εργαζομένων της Π.Ε. Τρικάλων στο Κτήμα Νικόλα

Μια ευχάριστη και ζεστή βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, οι οποίοι έκοψαν την ετήσια πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου τους στο Κτήμα «Νικόλα» στην Αγία Κυριακή, σε κλίμα συναδελφικότητας και χαλάρωσης.

Η εκδήλωση αποτέλεσε μια όμορφη ευκαιρία συνάντησης μακριά από την καθημερινότητα της εργασίας, με χαμόγελα, ευχές για τη νέα χρονιά και στιγμές που ανέδειξαν το καλό κλίμα και τη συνοχή μεταξύ των εργαζομένων.

Ιδιαίτερη σημασία είχε η παρουσία μελών του Συλλόγου Εργαζομένων Λάρισας, καθώς και εκπροσώπων των εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, γεγονός που προσέδωσε ξεχωριστό χαρακτήρα στην εκδήλωση. Η συμμετοχή τους θεωρήθηκε τιμητική για τον Σύλλογο Εργαζομένων της Π.Ε. Τρικάλων και ανέδειξε τους ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας και αλληλεγγύης που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των δύο συλλόγων.

Παρόντες ήταν επίσης πολιτικά στελέχη, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και συνεργάτες της Περιφέρειας, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με τους εργαζόμενους και τόνισαν τη σημασία του ρόλου τους στη λειτουργία της Περιφερειακής Ενότητας.

Κοινή ευχή όλων ήταν η νέα χρονιά να φέρει υγεία, δημιουργικότητα και ενίσχυση της συνεργασίας, με στόχο στο μέλλον η σχέση μεταξύ των συλλόγων να γίνει ακόμη πιο δυνατή, με κοινή πορεία, συνεργασία και κοινούς αγώνες.

Rodea Polychoros Trikala
Back to top button
Close
Close