FaceLook

Χαμόγελα ικανοποίησης από τα στελέχη του ΣΕΟ Τοπικό Τμήμα Τρικάλων

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τρικάλων , στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου . Οι ομάδες μαζί με τους αρχηγούς τους και το τοπικό τμήμα τίμησαν με περηφάνια την Εθνική μας εκδήλωση . Μικροί και μεγάλοι χειροκροτήθηκαν απ’ όλους στο κοινό. Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού είναι μία παγκόσμια, αυτόνομη, ανεξάρτητη οργάνωση με παιδαγωγικό χαρακτήρα που απευθύνεται σε παιδιά και νέους.

Το γεγονός ικανοποίησε πρωτίστως τις κ.κ.Μαρούσκα Ζιόμπορα,Ράνια Μπαούση,Στέλα Ζυγουράκη και Ιφιγένεια Μπάτζιου, οι οποίες παρέλασαν με τα ανάλογα τμήματα και αμέσως μετά έδωσαν παρών κοντά στις θέσεις των επισήμων όπως συνηθίζουν όλα τα χρόνια .

Σύμφωνα με τις ίδιες ο Οδηγισμός,  είναι η “πιο Μεγάλη Παρέα του κόσμου” σε 140 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, 144 χώρες στον κόσμο και 10.000.000 μέλη σε όλη τη γη.  Ο Οδηγισμός είναι μια εξωσχολική, παιδαγωγική, μη κυβερνητική οργάνωση, που στοχεύει στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών και νέων μέσα σε αυτοδιοικούμενες Ομάδες, με σύγχρονους τρόπους εκπαίδευσης και δημιουργικές δραστηριότητες.

Back to top button
Close
Close