Lifestyle newsΕιδήσεις

Φως στο Τούνελ: Μήνυμα για βόμβα και απειλές στον αέρα της εκπομπής

Μήνυμα για ύπαρξη βόμβας στο στούντιο που γίνεται η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» δέχτηκε η Αγγελική Νικολούλη, την ώρα που βρισκόταν στον αέρα και εξέταζε την υπόθεση της Αρτεμις Βασίλη.

«Όλα τα έχω ακούσει, είχα χρόνια να το ακούσω αυτό», ήταν η αντίδραση της παρουσιάστριας και πρόσθεσε «δεν κολώνουμε με μία βόμβα». Η δημοσιογράφος, η οποία συνέχισε κανονικά την εκπομπή αναρωτήθηκε ποιοι δεν θέλουν να βγει στον αέρα η εκπομπή και τι φοβούνται.

Εκτός από την υπόθεση της Άρτεμις Βασίλη η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε και με την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου.

Λίγο μετά το μήνυμα για ύπαρξη βόμβας, ήρθε ένα νέο μήνυμα το οποίο έκανε την Αγγελική Νικολούλη έξαλλη.

 

 

«Μην ψάχνεις άλλο για την υπόθεση του Μάριου, η ιστορία έχει τελειώσει», ήταν το μήνυμα που εξαγρίωσε τη δημοσιογράφο, η οποία δεν άφησε την απειλή αναπάντητη.

Διαβάστε επίσης...

Back to top button