Idees Sports

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα – Τρίκαλα ,Θανάσης Σταμόπουλος

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας» θα διεξαχθεί ο Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκας – Τρίκαλα Θανάσης Σταμόπουλος που επιστρέφει μετά από δύο χρόνια και θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου όπως προέκυψε από την συνάντηση που έγινε την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Μιχαλάκη . Στην συνάντηση τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων εκπροσώπησε τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τον πρόεδρο Δημήτρη Μουχάκη  ,τον ταμία Χρήστο Λίπα και τον έφορο Νικόλα Οικονομίδη .

Η συζήτηση έγινε σε ένα πολύ όμορφο κλίμα με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου να αναλύουν τη μεγάλη δυναμική που έχει αποκτήσει ο αγώνας, καθώς είναι ο μεγαλύτερος επαρχιακός Ημιμαραθώνιος της χώρας ,  στα οφέλη που αποκομίζει η πόλη μας μέσω του αθλητικού τουρισμού αλλά και τις αυξημένες απαιτήσεις της διοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα.

Με την σειρά του ο αντιπεριφερειάρχης κύριος Μιχαλάκης αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν όλα αυτά τα χρόνια τα μέλη  του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων και  έχουν καταφέρει να διοργανώνουν μία άρτια αθλητική δράση, με απήχηση σε όλη την χώρα .

Στην συνέχεια, ο κύριος Μιχαλάκης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας , προσωπικά ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν έμπρακτα την ιδιαίτερα σημαντική αυτή προσπάθεια, που προάγει το αθλητικό ιδεώδες, συγκεντρώνει πολλές συμμετοχές και αναδεικνύει την σημαντική δουλειά που γίνεται στο κομμάτι του αθλητισμού στην περιοχή μας.

Back to top button
Close
Close