Τρίκαλα

Υποτονική η κίνηση στην αγορά της πόλης των Τρικάλων παρά τις ελκυστικές τιμές

Τα πορτοφόλια παραμένουν κλειστά και οι έμποροι δεν βλέπουν να έρχεται η πολυπόθητη ένεση ρευστότητας εαν και μόνο λίγες ημέρες υπήρξε μια ελαφρά κίνηση ….Αύριο πάντως η αγορά της πόλης των Τρικάλων είναι ανοικτή με σύμμαχο βέβαια τον καλό καιρό που θα δώσει την δυνατότητα στους  Τρικαλινούς να απολαύσουν την βολτα τους και να ψωνίσουν από τα καταστήματα  ….

Είναι γεγονός πάντως ότι παρά τα γενναιόδωρα ποσοστά που αναγράφονται στις βιτρίνες των καταστημάτων οι καταναλωτές έχουν γυρίσει την πλάτη, ελλείψει  ρευστότητας από την πανδημία.

Μπορεί οι ελκυστικές τιμές με τα ποσοστά των εκπτώσεων να κυμαίνονται μέχρι και άνω του 50% και να τραβούν τα βλέμματα, ωστόσο τα πορτοφόλια παραμένουν κλειστά και οι έμποροι δεν βλέπουν να έρχεται η πολυπόθητη ένεση ρευστότητας που τόσο πολύ χρειάζονται μετά από την παρατεταμένη καραντίνα και τα κλειστά καταστήματα.

«Η κατάσταση στην αγορά μέχρι και σήμερα δεν επιβεβαιώνει τις προσδοκίες των Τρικαλινών εμπόρων για αύξηση της κίνησης ενόψει εκπτώσεων. Προτρέπω τους καταναλωτές και συμπολίτες μας να στηρίξουν τα τοπικά οικογενειακά καταστήματα της γειτονιάς και να νιώθουν απόλυτη ασφάλεια ως προς τα μέτρα προστασίας, τα οποία τηρούνται με μεγάλη ασφάλεια από τους επιχειρηματίες», τόνισε στο Trikalaidees και στην Χ.Π.  ο  Αντιπ΄ροεδρος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Χρ.Ζαραμπούκας , επισημαίνοντας ότι οι επιχειρήσεις διαθέτουν τα προϊόντα τους σε πολύ καλές και ελκυστικές τιμές για να καταφέρουν να πάρουν μια ανάσα ρευστότητας που τόσο πολύ χρειάζονται αυτή την περίοδο.

Back to top button
Close
Close