Γάμος - ΒάπτισηΓονείς & Παιδί

Υπέροχες Βαπτίσεις στον Πολυχώρο ΡΟΔΕΑ !

Ο γάμος ενός ζευγαριού αλλά και η βάφτιση των παιδιών είναι πάντα από τις πιο συγκινητικές στιγμές στη ζωή μας. Πόσο μάλλον όταν γίνονται σ΄ έναν ονειρεμένο χώρο όπως είναι η Ροδέα!

Η προσωπικότητα του χώρου, σε συνδυασμό με το εκλεπτυσμένο ύφος  συναντώνται στο μαγευτικό σκηνικό, με τον εξωτερικό χώρο του ΡΟΔΕΑ να κλέβει τις εντυπώσεις. Το καταπράσινο τοπίο, η εντυπωσιακή πισίνα και ο θεματικός στολισμός του χώρου για μια ξεχωριστή Βάπτιση γίνεται με την δική σας επίβλεψη και την φροντίδα των επαγγελματιών της ΡΟΔΕΑ.

Το πλεονέκτημα της ΡΟΔΕΑ είναι ο μεγάλος παιδότοπος που βρίσκεται μέσα σε ένα υπέροχο κτήμα και οι γονείς και οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν την εκδήλωση χωρίς άγχος . Ειδικοί παιδαγωγοί αναλαμβάνουν το παιχνίδι των παιδιών και όλοι έχουν μια όμορφη ανάμνηση από την δική σας βάπτιση .

Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΡΟΔΕΑ, στο 7οχλμ Τρικάλων –Καλαμπάκας έχει τις δυνατότητες και την υποδομή να αναλάβει κάθε είδους εκδήλωση, δεξιώσεις γάμου, βαπτίσεων επαγγελματικά events, business meetings, parties.

 

Ο Πολυχώρος Ροδέα μπορεί να προσφέρει στιγμές ανεπανάληπτες σε μικρούς και μεγάλους. Μπορείτε να οργανώσετε μια όμορφη βάπτιση δίπλα στην πισίνα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μεγάλο ατού του χώρου, ο παιδότοπος που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Ροδέα και θα απασχολήσει ευχάριστα και ανέμελα τα παιδιά σας.

Ο εξωτερικός χώρος της πισίνας

 Ροδέα Πολυχώρος

Τηλέφωνο: 2431088504

Back to top button
Close
Close