Fashion

Τo street style έδειξε το χρώμα του φθινοπώρου

Τις τελευταίες σεζόν υπάρχει πάντα χώρος στην γκαρνταρόμπα μας για mood boosting αποχρώσεις, όπως το πορτοκαλί ή το φούξια, χρώματα ζωντανά που έχουν την δύναμη να λειτουργήσουν σαν μια τονωτική ένεση στην ψυχολογία μας. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το πράσινο χρώμα. Ανάμεσα στις κορυφαίες street style εμφανίσεις κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, εντοπίσαμε bold looks σε πράσινο χρώμα.

Για την ακρίβεια είδαμε το πράσινο να κυριαρχεί σε διαφορετικούς τόνους, από το πιο γήινο χακί, μέχρι το neon green ή το έντονο grass green του γρασιδιού. Το πράσινο χρώμα είναι η απόδειξη πως η φύση δεν σταματά ποτέ να εμπνέει τους σχεδιαστές. Τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-23, είδαμε το πράσινο χρώμα στις συλλογές των οίκων Chanel, Victoria Beckham, Armani, Balenciaga Couture. Ακόμα και αν δεν ορίζει ολόκληρο το στυλ, μπορεί να κάνει τη διαφορά μέσα από αξεσουάρ ή μικρές λεπτομέρειες.

Τo street style έδειξε το χρώμα του φθινοπώρου-1
©GEORGE ANGELIS/SHOT BY GIO

Ακολουθήστε το παράδειγμα των street stylers στο Μιλάνο και προσθέστε το πράσινο σε καθημερινά κομμάτια της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας, όπως ένα πλεκτό ή ένα φούτερ. Τα bold χρωματιστά πουκάμισα παραμένουν στην πρώτη γραμμή της μόδας και σίγουρα μπορείτε να επιλέξετε ένα σε πράσινο χρώμα.

Τo street style έδειξε το χρώμα του φθινοπώρου-2
©GEORGE ANGELIS/SHOT BY GIO

Το πράσινο χρώμα μπορεί να έχει θέση ακόμα και σε prints.

Τo street style έδειξε το χρώμα του φθινοπώρου-3
©GEORGE ANGELIS/SHOT BY GIO

Back to top button
Close
Close