People

Τakis Thirtysevens tattoo crew : η αγάπη για τα tattoο που έγινε επάγγελμα !

                                                        
Η αγάπη μας για τα τατουάζ μας οδήγησε στο νέο τατουατζίδικο στο Εμπορικό της Βύρωνος & Απόλλωνος 6 ,εκεί συναντήσαμε τον Τάκη thirtyseven ..ο οποίος μας αποκάλυψε πόσα tattoo ..έχει ο ίδιος & γιατί ασχολήθηκε με την τέχνη του τατουάζ !
Συνέντευξη Vasilis Murphy Avraam for Ideesmag


Τατουάζ ,ένα θέμα taboo για τους μεγάλους ,μια αγαπημένη συνήθεια για τους νέους!

-Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με την τέχνη της δερματοστιξίας;
-Στις αρχές του 2009 αγόρασα το πρώτο μου μοτεράκι και ξεκίνησα από την πρώτη κιόλας στιγμή να ‘χτυπάω‘ σε φίλους μου. Μετά από λίγο καιρό άρχισα να συνεργάζομαι σε κάποια tattoo studio στην πόλη των Τρικάλων ώσπου έφτασε ο Απρίλιος του 2013 για να κάνω την δική μου κίνηση και να ανοίξω το δικό μου studio.

-Γιατί άρχισες να ασχολείσαι με αυτή και τι σε  παρότρυνε να το κάνεις;

-Όταν ήμουν μικρός συναναστρεφόμουν με άτομα τα οποία άνηκαν στην ομάδα των πανκ .Όλοι αυτοί είχαν tattoo στα σώματα τους και ήθελα πάρα πολύ να έχω και εγώ. Στην ηλικία των 15 ετών ξεκίνησα να κάνω πολλές περιστασιακές δουλειές και ταυτόχρονα αναζητούσα το επάγγελμα όπου θα μπορούσα να έχω όσα tattoo θέλω χωρίς να με κατακρίνουν για αυτό.


Η οικογένειά σου ήταν στο πλευρό σου όταν άρχισες να ασχολείσαι με αυτό;

-Η οικογένειά μου μόλις κατάλαβε ότι αυτό ήταν το επάγγελμα το οποίο ήθελα να ασχοληθώ πραγματικά και με τίποτα άλλο με στήριξε από την πρώτη στιγμή.
Ήταν δίπλα μου συνεχώς και τους έκανα επίσης και από ένα tattoo . Στην σύνεχεια βέβαια τους τα διόρθωσα.

Ποιό ήταν το πρώτο σου σχέδιο και τι συμβόλιζε για εσένα;

-Το πρώτο μου σχέδιο είναι ένας ιστός στον αγκώνα. Δεν συμβολίζει κάτι , απλά ήταν κάτι το οποίο με ενθουσίασε σαν εικόνα και σαν ιδέα. Το θεώρησα τότε κάτι πολύ ιδιαίτερο.

 

-Ποιό ήταν το πρώτο άτομο το οποίο έκανες πάνω του κάποιο σχέδιο;
-Ο κολλητός μου ήταν το πρώτο άτομο το οποίο έκανα πάνω του κάποιο tattoo.Βέβαια θέλω να τονίσω ότι τον παρακαλούσα για αρκετή ώρα. Την ώρα που έκανα το πρώτο μου tattoo πάνω στον κολλητό μου είχα μία αίσθηση απίστευτη , ήταν κάτι το φανταστικό για εμένα και ένιωθα εκείνη την στιγμή ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω όλη μου την ζωή.

-Σχεδίαζες από μικρότερη ηλικία;
-Από μικρός γενικότερα σχεδίαζα όπου έβρισκα και σχεδόν όλα μου τα σχέδια μου έβγαιναν σωστά.Έχω κάνει επίσης μαθήματα ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου.

-Θέλουμε να μας πείς για τα σχέδια σου στο μέλλον.
-Τα σχέδια μου δεν είναι τεράστια για το μέλλον. Απλά θα ήθελα να πάω σε conventions στο εξωτερικό πιο πολύ για την εμπειρία ,για να γνωρίσω την νοοτροπία των ξένων. Να μπορέσω να αλλάξω απόψεις και να εξελιχθώ όσο μπορώ προς το καλύτερο.

-Πως λέγεται η ομάδα σου και από πόσα άτομα αποτελείται;

-Η ομάδα μου λέγεται ThirtySevens tattoo crew. Αποτελείτε απο 7 άτομα και είναι ονομαστικά οι :
– Τάκης Κουμπουδιέτας (εγώ) – tattoo
– Θοδωρής Μπάνης– ο skater του crew
– Θοδωρής Παπαδημητρίου (Λώλος) – bmx
– Βασίλης Θεοδώρου – αναρριχητής ,ελεύθερες πτώσεις και base jumper
– Τόλης Πρεβέντης – motocross
– Mitsos Tamarez – σχέδια
– Ντίνος Καζανάς – bmx

Επίσης στην ομάδα μας ανήκει και η punk rock’n’roll μπάντα With No Severity. Η ομάδα ονομάστηκε έτσι για λόγο τον οποίο δεν μπορούμε να κοινοποιήσουμε στον κόσμο. Είναι κάτι το οποίο θα παραμείνει μέσα σε αυτή την ομάδα , είναι κάτι το οποίο σαν ιδέα το άρχισε ο Mitsos Tamarez , είναι κάτι το οποίο δεν θα αποκαλύψω γιατί εκτός από ομάδα είμαστε πάνω από όλα φίλοι.

Back to top button
Close
Close