Idees Sports

Τρικαλινός 21χρόνος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο με Γερμανική ομάδα

Ο 21χρονος Τρικαλινός μεσοεπιθετικός ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΗΣ , ο οποίος αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την FC Lok . Η ανακοίνωση του συλλόγου:
Γεννημένος στα Τρίκαλα, ο Άγγελος έμαθε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και  στο χώρο των νέων.
Πέρυσι, ο πρώτος του σταθμός ποδοσφαίρου στη Γερμανία ήταν η TV Askania Bernburg στο πρωτάθλημα Saxony-Anhalt.
Ο Άγγελος Νταής μπόρεσε να παρουσιαστεί και να πείσει στις δοκιμαστικές προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα τον προπονητή μας και την διοίκηση.
Γιόρν Σούλτς:
′′ Ο Άγγελος παρουσιάστηκε πολύ καλά στις προπονήσεις που ολοκλήρωσε εδώ στο H ölzchen και οι προσεγγίσεις ποδοσφαίρου του ήταν γρήγορα ορατές.
Ανταλλάξαμε και απόψεις μαζί του για το είδος του ποδοσφαίρου που θέλουμε  να παίξει στο μέλλον και είμαι πεπεισμένος ότι είναι ένα κομμάτι από το παζλ της νέας μας ομάδας και μπορεί να μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε τους στόχους μας!»
Στη μετακόμιση του στο Stendal, ο  Έλληνας ποδοσφαιριστής μίλησε στον  εκπρόσωπο Τύπου Sven Jaluschka:
′′ Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία να παίξω στο Lok Stendal. Μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή.
Έμεινα  έκπληκτος που βρήκα μια τόσο οργανωμένη αθλητική εγκατάσταση εδώ στο Stendal με αυτό το σπουδαίο γήπεδο. Επίσης μου άρεσε πολύ το όμορφο κέντρο του Stendal και ένιωσα πολύ άνετα εδώ τις πρώτες μέρες.
Τώρα ανυπομονώ να προετοιμαστώ με την ομάδα και θα προσπαθήσω έχω την καλύτερη απόδοση για τους στόχους του συλλόγου.»

Back to top button
Close
Close