
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Πανελλήνια Έκθεση Οπτικών Circum Eye 2025, μία από τις σημαντικότερες επαγγελματικές συναντήσεις του κλάδου της Οπτικής και Οπτομετρίας, όπου παρουσιάστηκαν οι νέες τάσεις στη μόδα των οπτικών ειδών καθώς και οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις που διαμορφώνουν την αγορά.
Ανάμεσα στους επαγγελματίες που έδωσαν το «παρών» ήταν και η Τρικαλινή Οπτικός – Οπτομέτρης Βιργινία Καραμέτου, η οποία συμμετείχε ενεργά με στόχο την ενημέρωση και την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών της. Η κα Καραμέτου παρακολούθησε παρουσιάσεις κορυφαίων εταιρειών του χώρου, δοκίμασε νέες συλλογές σκελετών και γυαλιών ηλίου, καθώς και καινοτόμες λύσεις οπτικών φακών που ενσωματώνουν προηγμένες τεχνολογίες.
Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές, η φετινή Circum Eye χαρακτηρίστηκε από έντονο ενδιαφέρον για «έξυπνες» εφαρμογές στην όραση, συστήματα ακριβείας για οπτομετρικές μετρήσεις και οικολογικά υλικά που κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διεθνή αγορά.
Η συμμετοχή της κας Καραμέτου επιβεβαιώνει την πρόθεσή της να παραμένει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, προσφέροντας στους πελάτες της στα Τρίκαλα υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, πλήρως εναρμονισμένα με τα πρότυπα της σύγχρονης Οπτικής, Οπτομετρίας.
Η έκθεση ολοκληρώθηκε αφήνοντας σαφές μήνυμα πως ο κλάδος συνεχίζει να εξελίσσεται δυναμικά, με τις ελληνικές επιχειρήσεις να αναζητούν διαρκώς λύσεις και τεχνολογίες που θα ενισχύσουν την ποιότητα και την ανταγωνιστικότητά τους.







