Τρίκαλα

Τρικαλινή ιδιωτική υπάλληλος: Κολλήσαμε όλοι στο σπίτι κορονοϊό

Μια Τρικαλινή ιδιωτική υπάλληλος η οποία εργάζεται σε souper market της πόλης μας κατέθεσε την εμπειρία της από το “πέρασμα” της πανδημίας όταν διαγνώστηκε θετική στον ιό.

Η κα.Α.Κ διαγνώστηκε με κορονοίό εντελώς συμπωματικά όταν συνάδελφος της εξ δήλωσε, συμπτώματα του ιού και χρειάστηκε να ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία ιχνηλάτησης  των ανθρώπων του περιβάλλοντος οικογενειακού και εργασιακού.

Στα τέστ η κα βγήκε προς γενική κατάπληξη της ίδιας θετική καθώς δεν ένιωθε το παραμικρό. Την επόμενη ημέρα ο σύζυγός της άρχισε να κάνει πυρετό και ενημέρωσαν  και τον οικογενειακό τους γιατρό μπαίνοντας παράλληλα  σε καραντίνα στο σπίτι τους .Μαζί τους ζει και η 80χρόνη μητέρα της αλλά και οι  δυο κόρες της. Αφού μπήκαν στην διαδικασία των τεστ διαγνώστηκαν θετικοί τόσο ο σύζυγό της όσο και η μητέρας της με σχετικά ήπια συμπτώματα.

Η εργαζόμενη στο σούπερ μάρκετ που είχε διακόψει την δουλειά της, συνέχιζε να μην έχει συμπτώματα (παρά όπως μας δήλωσε, μόνο ένα μεγάλο ψυχολογικό φόβο για την εξέλιξη της κατάστασης) ενώ τα άλλα δυο πρόσωπα σύζυγος και μητέρα της συνέχιζαν να ανεβοκατεβάζουν πυρετό για μερικές ημέρες και να πονάνε στο σώμα αντιμετωπίζοντας τα συμπτώματα με κοινά αντιπυρετικά ,

Το παρήγορο ήταν οτι οι δυο κόρες της ηλικίας 18 και 20 χρονών δεν παρουσίασαν το παραμικρό αλλά και ούτε κόλλησαν τον ιό. Πέρασαν 15 ημέρες χωρίς να δημιουργηθεί κάτι άλλο τα συμπτώματα υποχώρησαν μετά την πρώτη εβδομάδα , ο ιός έφυγε από το σπίτι τους και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγό  της επέστρεψαν κανονικά στην δουλειά τους.

φωτο αρχειο

Back to top button
Close
Close