UncategorizedΤρίκαλα

Τρείς Τρικαλινοί ασφαλιστές στην 3η Εθνική Συνδιάσκεψη των Εκλεγμένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Θεσμός για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και σημείο αναφοράς για την ανάδειξη και διατύπωση όλων των διεκδικήσεων και θεμάτων που αφορούν στον κλάδο αποτέλελσε η  3η Εθνική Συνδιάσκεψη των Εκλεγμένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών εκλεγμένων στα Επιμελητήρια της χώρας στις 20/11/2021.
Συγχαρητήρια αποκόμισαν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά και τον πρόεδρο κ.Γιάννη Βουτσινά για την φιλοξενία και την άρτια και ασφαλή διοργάνωση της φετινής συνδιάσκεψης καθώς και τα επιμελητήρια Αθηνών και Θεσσαλονίκης.
Απο τα Τρίκαλα το παρών έδωσαν ο Αποστόλης Κόκκοβας ο οποίος είναι και μέλος του ΔΣ του επιμελητηρίου Τρικάλων καθώς και οι Αλέξης Λιάγκας του ΕΕΑ  και Δημήτρης Αναστασίου  της Θεσσαλονίκης  Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώροςΜπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, κουστούμι και εσωτερικός χώρος

Διοργανώνεται από τα  Επαγγελματικά Επιμελητήρια Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πειραιά με τη στήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και έχει γίνει πλέον θεσμός. Πραγματοποιείται φέτος για τρίτη χρονιά, παρόλες τις δυσκολίες της επιδημιολογικής κατάστασης και φορέας φιλοξενίας είναι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Στην συνδιάσκεψη, απευθύνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΕΑ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, με ιδιαίτερη έμφαση  στην πανελλήνια δικτύωση του κλάδου, την απόκτηση ενιαίας παρουσίας και τη διαμόρφωση κοινών χειρισμών στα θέματα που τον αφορούν και ως σήμερα έχει βοηθήσει στο να δημιουργηθεί μια νέα βάση στην παρουσία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στις εξελίξεις που σχετίζονται με το επάγγελμα.

Στην Συνδιάσκεψη μεταξύ άλλων έδωσαν παρών ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς ,  Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης,ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννης Βουτσινάς ο υπεύθυνος παραγωγικών τάξεων του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Χαράλαμπος Μαμουλάκης και εκπρόσωποι των ασφαλιστών από όλη την χώρα.

Back to top button
Close
Close