UncategorizedΤρίκαλα

Τρίκαλα: Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid –

Από 10/10/2020 ώρα 14:00 έως 11/10/2020 ώρα 14:00

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ενημερώνει καθημερινά και με πλήρη εγκυρότητα τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

-Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid 19.

Εξετάστηκαν στο Γ.Ν. Τρικάλων κατόπιν συμπτωμάτων.

-Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid -19.

1 κρούσμα αποτελεί επαφή κρούσματος άλλης γεωγραφικής περιοχής και εξετάστηκε στο Π.Γ.Ν. Λάρισας, ενώ 1 ακόμη δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκε στο Γ.Ν. Λάρισας.

-Στην περιοχή της Σκιάθου

Καταγράφηκαν 3 νέα κρούσματα Covid -19.

1 κρούσμα αποτελεί στενή επαφή κρούσματος (7-10-2020) και προέκυψε κατόπιν ιχνηλατήσεως ενώ 1 ακόμη αποτελεί στενή επαφή του και εξετάστηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου. Τέλος 1 κρούσμα δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού κατόπιν συμπτωματολογίας.

Back to top button
Close
Close