Fashion

Το minimal νυφικό της Βρετανίδας νύφης μας εντυπωσίασε!

Για όσους αγαπούν τη μόδα και παρακολουθούν τα it girls του Instagram, η Lucy Williams είναι ήδη ένα οικείο πρόσωπο. Έχοντας δουλέψει στη μόδα, η cool Βρετανίδα που ζει στο Λονδίνο, αποφάσισε πριν μερικά χρόνια να δημιουργήσει το δικό της fashion blog και να μετατραπεί σε στιλίστρια του εαυτού της.

Τα προσιτά, ευκολοφόρετα και ταυτόχρονα απίστευτα ιδιαίτερα looks της την εκτόξευσαν στην κορυφή των Insta-girls που ασχολούνται με τη μόδα.

Εκείνο που κάνει το στιλ της να ξεχωρίζει είναι η ικανότητά της να ανακαλύπτει και να συστήνει απίθανα νέα brands και ανερχόμενους σχεδιαστές, φορώντας πρώτη κομμάτια που αργότερα γίνονται trending.

Πρόσφατα, η Williams παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και ανάρτησε φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο στο Instagram.

Έχοντας πρόσβαση σε οίκους και σχεδιαστές, θα μπορούσε να επιλέξει κάτι extravagant για την ημέρα -όμως εκείνη, πιστή στο στιλ της, παντρεύτηκε με ένα μακρυμάνικο λευκό μίντι φόρεμα.

Φυσικά, δεν επρόκειτο για ένα απλό φόρεμα -η ίδια είχε φορέσει το ίδιο κομμάτι σε μαύρο, από το brand 16Arlington και όπως φαίνεται το παρήγγειλε σε λευκό ειδικά για την περίσταση.

Μακρυμάνικο, σε ίσια γραμμή, ξεχώριζε χάρη στην λεπτομέρεια με την αγκράφα στο μέρος του στήθους και πραγματικά της πήγαινε υπέροχα.

Κράτησε την πιο fashionable πινελιά για τα παπούτσια, φορώντας ένα ζευγάρι στιλάτα πέδιλα σε απαλό γαλάζιο και απογειώνοντάς τα με ασορτί πεντικιούρ!

Δείτε το υπέροχο νυφικό της Lucy Williams και τα γαλάζια πέδιλα.

Back to top button
Close
Close