Beauty experts

Το colourful make up που ανέδειξε τo MET GALA

Το Met Gala και πιο συγκεκριμένα τα beauty looks που υιοθέτησαν οι celebrities, θα μας απασχολούν για αρκετές ημέρες. Άλλωστε κάθε μέρα αποκαλύπτονται όλο και περισσότερες λεπτομέρειες που δεν προσέξαμε αμέσως. Οι οποίες παράλληλα αποτελούν και τις νέες τάσεις αλλά και τέλειες ιδέες για απίθανα make up και χτενίσματα ενόψει της νέας σεζόν.

Σειρά σήμερα έχει το υπέροχο eye make up look της Diane Kruger. Χαρούμενο, χρωματιστό και αισιόδοξο. Εκείνο που θα σου φτιάξει τη διάθεση τις μουντές ημέρες του χειμώνα. H προσωπική make up artist της Kruger, Misha Shahzada επέλεξε τις ωραιότερες αποχρώσεις από την πιο εντυπωσιακή παλέτα και τις άπλωσε αριστουργηματικά στα μάτια της star δημιουργώντας ένα μικρό έργο τέχνης,

Αρχικά έκανε περίγραμμα με μολύβι σε μπλε έντονο τόνο δημιουργώντας το τέλειο cat eye και στη συνέχεια με μια συγκλονιστική φούξια και με ιριδισμούς σκιά, τόνισε την εσωτερική γωνία του ματιού.

@misha212

Κράτησε το δέρμα λαμπερό και διάφανο. Χρησιμοποίησε μια διακριτική nude απόχρωση στα χείλη και πρόσθεσε blush και highligter στα ζυγωματικά ώστε να χαρίσει στην Kruger την απαραίτητα glam πινελιά.

@misha212

Ναι, είναι η τέλεια ιδέα και για το weekend που έρχεται.

Κεντρική photo: Splash/Ideal Image

Back to top button
Close
Close