Travel

Το 5άστερο Calilo στην Ιο που φιλοξενεί αστέρες του Χόλιγουντ!

Calilo

Αναδυώμενο και σκαλισμένο από ντόπιο βράχο, το Calilo αγκαλιάζεται από 1.000 στρέμματα προστατευόμενης γης και περιβάλλεται από έξι μίλια χρυσής άμμου, περιτριγυρισμένο από την καταγάλανη θάλασσα.

Σε μια απομακρυσμένη γωνιά της παρθένας Ίου, στην καρδιά των Κυκλάδων και σε απόσταση αναπνοής από τα νησιά της Μυκόνου και της Σαντορίνης, αυτό το καταφύγιο 30 σουιτών προσφέρει μια απόδραση από τη φασαρία και τα πλήθη. Φανταστείτε τον εαυτό σας σε μια ηλιόλουστη απομονωμένη γωνιά, που περιβάλλεται από υπεραιωνόβιες ελιές, φυσική ομορφιά και τέχνη σε όλο τους το μεγαλείο.

Το Calilo είναι ένα ήσυχο καταφύγιο, ένα εμπνευσμένο πρόγραμμα διάσωσης του περιβάλλοντος – και το όραμα μιας οικογένειας. Είναι ένας τόπος όπως κανένας άλλος γιατί από την αρχιτεκτονική έως τον εσωτερικό σχεδιασμό και τα εντυπωσιακά έργα τέχνης και εγκαταστάσεις, είναι η εκπλήρωση του ονείρου μιας οικογένειας που έχει στόχο τη διατήρηση, την προστασία και την καλλιέργεια αυτής της γοητευτικής γης. Ένα όνειρο και μια θελκτική μαγεία που θέλει να μοιραστεί μαζί σας.

Ανακαλύψτε την παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα και μοναδική φιλοσοφία. Χαλαρώστε, νιώστε την αρμονία και επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας και τη φύση. Νιώστε την άμμο ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών σας, το αλάτι στο δέρμα σας, τον ήλιο που διαρρέει στα οστά σας. Κοιμηθείτε βαθιά, ονειρευτείτε, υπάρξτε. Απλά Απολαύστε το!

Back to top button
Close
Close