Idees Sports

Το φωτορεπορτάζ του ΑΟΤ από το 0-0 στην Ζάκυνθο

Είναι φανερό ότι η ομάδα δεν έχει το εύκολο γκολ, δημιουργεί ευκαιρίες αλλά δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στο πλεχτό. Ευτυχώς που έχει στρώσει πίσω και δεν δέχεται και γκολ οπότε χθες στην Ζάκυνθο είχαμε το 4ο συνεχόμενο 0-0 μετά από Κιλελέρ (εκτός), Αναγέννηση Άρτας (εντός), Θύελλα Κατσικά (εκτός). Πάλι καλά που ενδιάμεσα πήραμε το ματς με τον Μαγνησιακό στα χαρτιά με 3-0 και βελτιώθηκαν λίγο τα στατιστικά μας!!!

Στο παιχνίδι της Ζακύνθου πάντως τα Τρίκαλα θα μπορούσαν να είχαν αποδράσει με το τρίποντο αν ήταν εύστοχος σε μεγάλη φάση στο 85’ ο Αλεξίου που δεν ευστόχησε από κοντά.

Το παιχνίδι πάντως ήταν σχετικά μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να χάνουν κάμποσες ευκαιρίες (λίγες περισσότερες οι γηπεδούχοι) ενώ είναι φανερό ότι ο κακός αγωνιστικός χώρος επηρέασε και τις δύο ομάδες.

Από τους νεοαποκτηθέντες ο Σάκης Θεοδοσιάδης ξεκίνησε τους Γεωργάκη και Τζέλη ενώ έριξε στο παιχνίδι και τον Ιωάννου ως αλλαγή.

περισσότερα στο https://www.sportrikala.gr/2024/01/%cf%84%ce%bf-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b5%cf%80%ce%bf%cf%81%cf%84%ce%ac%ce%b6-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b6%ce%ac%ce%ba%cf%85%ce%bd%ce%b8%ce%bf/

Back to top button
Close
Close