Τρίκαλα

Το Τρικαλινό Παζάρι ανοίγει τις πύλες του – Χιλιάδες επισκέπτες αναμένονται

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους Τρικαλινούς και όχι μόνο, ξεκινά αύριο, Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, το καθιερωμένο Τρικαλινό Παζάρι. Αν και επίσημα η λειτουργία του αρχίζει αύριο, ήδη από σήμερα, Σάββατο, σχεδόν όλα τα εμπορικά καταστήματα και οι παράγκες είναι ανοιχτά, προσελκύοντας κόσμο που θέλει να κάνει τις πρώτες του βόλτες, αγορές και γευστικές δοκιμές.

Το Παζάρι θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, δίνοντας για μία ακόμη χρονιά ζωή και κίνηση στην περιοχή, τόσο σε εμπορικό όσο και σε ψυχαγωγικό επίπεδο. Δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες αναμένονται να περάσουν από τον χώρο, τιμώντας τη μεγάλη εμποροπανήγυρη με ιστορία δεκαετιών.

Μουσικές βραδιές με δωρεάν είσοδο

Ιδιαίτερο χρώμα στη διοργάνωση δίνουν οι μουσικές εκδηλώσεις που προγραμμάτισε ο Δήμος Τρικκαίων. Στον χώρο διασκέδασης – εκεί όπου δεσπόζουν οι παράγκες με τα σουβλάκια, τον χαλβά και τα τοπικά εδέσματα – το κοινό θα απολαύσει τέσσερις ξεχωριστές βραδιές με λαϊκή και παραδοσιακή μουσική.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου: Κωνσταντίνα Τούνη

  • Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου: Μαρία Καλαμπόκα

  • Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου: Δημήτρης Χατζής (τραγούδι), Νεκτάριος Παπαγεωργίου (κλαρίνο)

  • Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου: Ειρήνη Καραβασίλη, Μπάμπης Αντωνίου, Μιχάλης Ταμπούκας – Σολίστ: Αχιλλέας Τσιακμάκης

Όλες οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη να συνδυάσει τη βόλτα στο Παζάρι με τη διασκέδαση.

Το Τρικαλινό Παζάρι, πέρα από την εμπορική του διάσταση, αποτελεί σημείο συνάντησης για μικρούς και μεγάλους, καθώς συνοδεύεται από παραδοσιακές γεύσεις, ψυχαγωγία, παιχνίδια και συναναστροφή. Η πόλη των Τρικάλων, για ακόμη μια χρονιά, υποδέχεται επισκέπτες από όλη τη Θεσσαλία και την υπόλοιπη Ελλάδα, σε ένα επταήμερο που υπόσχεται εικόνες, αρώματα και μουσικές που μένουν αξέχαστες.

Back to top button
Close
Close