Fashion

Το τζιν που φορούν κάθε καλοκαίρι οι Γαλλίδες απογειώνει το ανεπιτήδευτα στιλάτο ντύσιμο


Το λευκό τζιν είναι το απόλυτο καλοκαιρινό πασπαρτού και φαίνεται ότι αποτελεί κι ένα διαχρονικά αγαπημένο fashion item των Γαλλίδων.

Όταν μιλάμε για κομμάτια που αντέχουν στον χρόνο και δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, τότε το τζιν είναι σίγουρα ένα από αυτά. Μπορεί να το βλέπουμε κάθε σεζόν σε άλλη παραλλαγή -από τα χαμηλόμεσα στα ψηλόμεσα και από τα φουλ σκισμένα στα wide-leg-, το denim ύφασμα ωστόσο είναι διαχρονικό.

Και μπορεί το μπλε να είναι all-time favorite και να αναδεικνύεται ο «βασιλιάς» των τζιν, υπάρχει ωστόσο ένα χρώμα που το καλοκαίρι έχει την τιμητική του και έχει κλέψει την καρδιά των Γαλλίδων fashion lovers, το λευκό τζιν.

Το τζιν που έχουν όλα τα French girls:

Είτε ολόλευκο είτε εκρού είτε κρεμ, το white denim αποτελεί αναμφίβολα ένα spring/summer essential για κάθε ντουλάπα. Μπορεί να συνδυαστεί με όλα, ακόμα και με τα πιο basic κομμάτια -όπως t-shirt, oversized πουκάμισα και μαρινιέρες- και να δώσει μια σοφιστικέ νότα σε κάθε look.

Είναι η τέλεια εναλλακτική των blue jeans και θα φρεσκάρει ιδανικά την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σας. Θα τα φορέσετε στις πρωινές βόλτες στην πόλη ή στο νησί, αφού δεν πρέπει να λείψουν από τη get-away βαλίτσα σας.

Πώς φορούν οι Γαλλίδες το λευκό τζιν:

Οι Γαλλίδες αγαπούν ιδιαίτερα τα λευκά τζιν και τα προτιμούν κάθε καλοκαίρι. Θα τις δείτε να τα φορούν σε total white looks, με αέρινα πουκάμισα, tube tops ή αμάνικα μπλουζάκια, ενώ το συνδυάζουν με τα αγαπημένα τους λευκά sneakers, μπαλαρίνες αλλά και σανδάλια. Στιλάτο και παράλληλα κομψό, το λευκό τζιν είναι το κομμάτι που σίγουρα χρειάζεσαι, επειδή θα σε σώσει τις μέρες που δεν ξέρεις τι να βάλεις.

Back to top button
Close
Close